• 瀏覽: 14,049
  • 回覆: 92
  • 追帖: 3
+2
聽講要四千一針

引用:
原帖由 dtw 於 2019-3-1 04:10 PM 發表
最多死人之麻,又唔係未試過
抵L死,低端人才會在這些鬼地方,給非醫療人員打來路不明的針藥。

引用:
原帖由 thanks橋 於 2019-3-1 04:08 PM 發表

https://topick.hket.com/res/v3/image/content/2280000/2283365/biln0301006_1024_1024.jpg

市面的美容針劑五花百門,市民需留意針劑的來源以及美容院是否無牌行醫。有市民向政黨求助,指在美容院被東主遊說後,由美容院東主媽媽注射「水貨」美容針劑,其後面部腫漲,美容院竟自行配方消炎藥予事主。事主其後到急診室求醫並留院數天 ...
4x歲 仲打乜針 去下旅行好過

垃圾政苦..............

No control whatsoever for these illicit activities for so long, what the heck are they doing with their outrageous salaries?

引用:
原帖由 thanks橋 於 2019-3-1 16:08 發表

市面的美容針劑五花百門,市民需留意針劑的來源以及美容院是否無牌行醫。有市民向政黨求助,指在美容院被東主遊說後,由美容院東主媽媽注射「水貨」美容針劑,其後面部腫漲,美容院竟自行配方消炎藥予事主。事主其後到急診室求醫並留院數天 ...
願意打針那人最大責任。

引用:
原帖由 thanks橋 於 1-3-2019 16:08 發表

https://topick.hket.com/res/v3/image/content/2280000/2283365/biln0301006_1024_1024.jpg

女士們請面對現實!

醜人多百怪咎由自取

毀容院

有時真係覺得呢種人自己蠢唔怪得人
打落自己塊面既野都夠膽死求其搵間店仔做

高危美容!

引用:
原帖由 belady 於 2019-3-1 08:16 PM 發表
係人都知打呢d針要香港註冊醫生先打得架啦

咁算唔算無牌行醫,刑事
尼位女士自己都有責任啦⋯⋯點會話唔知要由合資格醫生注射呀?!

大把皮膚科醫生都有做呢類服務,唔係貴唔使買套票,點解仲要搵命駁?

個個都會老,何必呢!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]