• 瀏覽: 1,670
  • 回覆: 15
咁個侍應又真係厚多士,為幾支牙籤同個客嘈。

睇得出香港有幾進步

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-2-28 10:07 AM 發表
?20190228093834

父母向來是孩子的榜樣。惟近日有港媽在餐廳用牙籤教數學被侍應勸止,結果離開時着小朋友折斷所有牙籤「報復」,令侍應一肚怒火。

在西餐廳任職的網民投稿至Facebook專頁 ...
下一之代既香港人唔知會變成點?

小事化大又可以賺兩毫子股份,,,

臭西港女變臭西港媽

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-2-28 10:12 AM 發表
盡責都話厚多士,下次客人食煙記住要扮睇唔到!

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-2-28 11:51 AM 發表

女子個個變臭西
西口西面

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-2-28 12:03 PM 發表

盡責都話厚多士,下次客人食煙記住要扮睇唔到!
室內食煙犯法,搞牙籤唔犯法,你又法律第二。

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-2-28 10:12 AM 發表
開店老奉比你搞破壞?你D冚家教差就唔好出post影響其他人啦

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-2-28 02:19 PM 發表

室內食煙犯法,搞牙籤唔犯法,你又法律第二。
刻意損毀牙籤,破壞私產都話唔犯法,你真係目無法紀

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-2-28 04:53 PM 發表

刻意損毀牙籤,破壞私產都話唔犯法,你真係目無法紀
你搵到個用牙籤係犯法既案例咩?室內食煙犯法既案例就大把。你連咩係法都未識

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-2-28 05:09 PM 發表

你搵到個用牙籤係犯法既案例咩?室內食煙犯法既案例就大把。你連咩係法都未識
刻意破壞私人產物係唔犯法既?你連咁簡單既法律常識都唔識仲學人討論,笑撚大人個口!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]