• 瀏覽: 11,648
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
+6
呢度好多呆人唱好呆灣

吊!!原來又係屎忽全啲同類,走咗唔好返來,香港唔歡迎你呢啲二五仔。

好呀!台灣專收傻人!
出左事,着草返香港就吹你唔漲

真係笑左。佢講果d優點。以香港人工計梗係好。台灣人租15000港幣?佢地揾梗5,6千港幣一個月。走左就唱衰香港、香港有咩吾自由。日日吊政府都未比人拉。台灣你講句野。比人告到暈

引用:
原帖由 refugee 於 2019-2-27 12:40 PM 發表
廿零萬就可以移民過去享受民主自由啦,但班成日唱衰香港讚台灣既港人都係唔肯走
佢地要裸公屋同終門。台灣無

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-2-27 12:50 PM 發表
做到咁高位唔做?
咁後生賣左香港層樓?有父干?
萬五蚊租,一個月咪兩萬五開資?似乎唔缺錢
做吾店鑼,做得店去英國、美國啦。去台灣

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-2-27 01:05 PM 發表
HKD1.5萬 = 大約7萬台幣

吹到人均都係搵5萬, 1般台灣人點租得起
28k左右,岩岩出黎做揾22k台b,黎梗會去睇睇。

引用:
原帖由 raygogo 於 2019-2-27 01:57 PM 發表

做吾店鑼,做得店去英國、美國啦。去台灣
做唔惦都洗兩皮幾,多過供樓

最重要理由是承認同志婚姻⋯⋯又一個屎忽全

引用:
原帖由 Herme 於 2019-2-27 02:14 PM 發表
最重要理由是承認同志婚姻⋯⋯又一個屎忽全
世界好多地方都承認同性婚姻,何須著眼臺灣?!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-2-27 02:15 PM 發表

世界好多地方都承認同性婚姻,何須著眼臺灣?!
你有無睇文?係佢話最重要嘅理由呢

引用:
原帖由 Herme 於 2019-2-27 02:27 PM 發表

你有無睇文?係佢話最重要嘅理由呢
所以我話,為得到同性婚姻有效,何須靠臺灣??世界好多地方都可以!!

引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-2-27 02:10 PM 發表

做唔惦都洗兩皮幾,多過供樓
香港2皮好少錢。揾2皮吾難。供樓從來吾難。難首期

引用:
原帖由 raygogo 於 2019-2-27 01:49 PM 發表
真係笑左。佢講果d優點。以香港人工計梗係好。台灣人租15000港幣?佢地揾梗5,6千港幣一個月。走左就唱衰香港、香港有咩吾自由。日日吊政府都未比人拉。台灣你講句野。比人告到暈 ...
港人未見識過台灣''綠''色力量!

台灣被中國統一。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]