• 瀏覽: 23,310
  • 回覆: 253
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 y2k2 於 2019-3-12 02:41 PM 發表

條廢柴冇能力但又位高權重,比佢廢嘅人係多但人哋唔係國家主席唔係帶領國家民族
小學雞做大學教授,人人得而誅之
小學雞想學做獨裁者,下場就會和壽西斯古等獨裁者一樣,俾人民誅殺 ...
人民比小學雞更小學雞,先不說老習手下有百萬武裝到牙齒的軍隊,就是身邊的警衛都是精英中的精英,人民誅個屁呀?美國人民還算可以,殺了四個總統,傷了五個總統,我覺得看美國總統被殺比較現實,哈哈。

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-3-12 14:41 發表

條廢柴冇能力但又位高權重,比佢廢嘅人係多但人哋唔係國家主席唔係帶領國家民族
小學雞想學做獨裁者,下場就會和壽西斯古等獨裁者一樣,俾人民誅殺 ...
點小學雞法?
點廢法?
點解唔能夠做國家主席法?
點獨裁法?
有邊啲人相誅佢?

喂!你講啲實例,咪齋含血噴人人云亦云至得㗎!

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-3-12 01:44 PM 發表

同0.5作戰要高EQ,唔係就會俾版主借啲意ban你
政治討論區的版主是否收受共產黨利益,專門ban 走不支持習近平,批評習近平的言論,我將此消息已經發放在香港網上論壇,香討請了這位垃圾版主,樓主你話的要高E Q,但我係唔怕事唔怕死,賤種版主越禁,我越用盡方法去做D驚喜俾你,話時話,我仲未向外正式投訴香討,現在我每次出貼,都影下貼子內容,保留作日後之用。

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-3-12 02:41 PM 發表

條廢柴被世界指出其弱智低能,衹懂用埋D顛倒是非嘅小朋友dum 地係度發爛炸

習近平昏君下台

共產黨萬歲

引用:
原帖由 貓男 於 2019-3-12 06:15 PM 發表

點小學雞法?
點廢法?
點解唔能夠做國家主席法?
點獨裁法?
有邊啲人相誅佢?

喂!你講啲實例,咪齋含血噴人人云亦云至得㗎!
話你知~香港唔應該回歸給共產黨,香港所簽的條約係英國和滿清政府,要將此訊息提醒番英國。
自從回歸後香港民生一直受大陸所連累,大陸係要信一個敗家種董建華做特首,什應8萬5?搞到香港家散人亡大有人在。
大陸的單方面單程證審批,習近平又唔識叫停,係低能嗎?香港有幾大地方呀?(每天)150人,擺係邊呀?破壞香港的民生,醫療,交通,商業,房屋,福利,一切一切竟要為一班破壞環境的人提供?香港係用上一個世紀以上才得到的國際肯定地位,香港唔係1997年起才獲國際地位,反而1997年後就一直走下坡,強要香港人話係靠大陸??顛倒是非黑白係一班5毛一直被洗腦後的負產品。
既然説香港係大陸的.,點解起沙中線,大灣區基建,及明日大嶼嘅支出金錢,好應該由大陸政府支付一切開支,這些工程皆因大陸的侵入政策所造成,何解大陸要無志氣去用香港人的稅款去為這班沒有為香港貢獻的大陸人?
唔理邊位做國家領導人,連香港這個國際城市都搞不好民生福利,房屋交通,醫療敎育,淨係用打壓,封閉,剝削自由剝削言論自由,甚至殺人滅聲這些黑社會的落後過時手段,所以話大陸弱智低能,將電影拍氣當係真實,所以連實情與跨張也分不出的大陸人,點叫人信服?
若果香港人生活(真實真正)好過回歸前,今日大陸就唔駛用出削弱言論自由去禁止市民批評中共。
大陸人一向封鎖(真的全面新聞)內容,報好不報國家坯的新聞,大陸人直至卅年左右才漸漸放多些自由度給大陸人,大陸人當然無問題啦。
然而,香港一向是尊重市民言論自由,容納反對政府聲音的國際城市,一旦被削減及剝削權利,情況就截然不同。係低能弱智者先至唔明,又甚至係班5毛明知扮無嘢叫人認同大陸令香港好這個揾鬼都唔信的5毛定律。

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-3-12 01:44 PM 發表

同0.5作戰要高EQ,唔係就會俾版主借啲意ban你
懷疑版主就係(有份)盜用我名去寫貼之人

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-2-26 02:14 PM 發表
近年習近平嘅執政方針好有壽西斯古嘅味道同影子,又乜嘢國歌法,又終身主席,同壽西斯古晚年執政好相似,天真地以為全體軍方都會擁護自己,睇嚟都會同壽西斯古一樣下場 ...
你話共產黨三月一日收皮,鳩吹怪依家又點呀?

引用:
原帖由 室內設計師 於 2019-3-18 12:20 AM 發表

話你知~香港唔應該回歸給共產黨,香港所簽的條約係英國和滿清政府,要將此訊息提醒番英國。
自從回歸後香港民生一直受大陸所連累,大陸係要信一個敗家種董建華做特首,什應8萬5?搞到香港家散人亡大有人在。
大陸的單方面單程證審批,習近平又唔識叫停,係低能嗎?香港有幾大地方呀?(每天)150人,擺係邊呀?破壞香港的民生,醫療,交通,商業,房屋,福利,一切一切竟要為一班破壞環境的人提供?香港係用上一個世 ...
話你知!
國際上有國家承繼法,以為換個招牌就吾需要履行前政權責任及義務?

香港有無向中央納過一毫子稅? 基建有咩理由要中央俾錢?

每日150個名額,你有無問過班中港家庭願吾願意減呀?得你有納稅?人地老公,老豆納稅隨時多過你。

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-2-26 07:16 PM 發表

你講得好啱,好彩中共出動咗坦克車,否則結局就會同壽西斯古一樣,甚至更慘
與其被個班被尾國收買了的走狗搞亂中國,我寧願佢地早登極樂,包括樓主呢隻尾國狗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]