• 瀏覽: 13,927
  • 回覆: 99
  • 追帖: 1
啲人又要亂嗡,但又唔吋得

引用:
原帖由 happybrian 於 2019-2-26 11:46 AM 發表

用正身講啦 小朋友
仲有!
你一係就指出我講嘅嘢有咩問題!

只係口號式咁 屈人係分身,係唔會掩飾到本身嘅幼稚

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-2-26 11:59 AM 發表

咩野叫 正身

你一係就睇返我其他回覆先啦,大朋友
明架啦 😂😂😂不用解釋

成版比你兩個玩哂啦

5G網絡原來唔使用5G手機都會突飛猛進,咁三星華為小米啱啱發佈都未賣嗰幾部新5G手機唔使出啦?唔使用手機配合都可以發揮5G嘅速度?定係條片係個老外從3年後超越來報料架?如果係Demo機,條友同條片即係媒嚟架啦!吹得太早了吧?

引用:
原帖由 happybrian 於 2019-2-26 11:49 AM 發表

好過你九唔搭八啦 傻仔
呀叻仔,公道自人心
你自己擘大身上所有眼睇清楚一開始嗰幾個留言人地將啲豬同心心點分配先啦

仲妄想症發作咩真身咩分身你做開㗎?

發老矛就發老矛啦你!先唔夠講,再講粗口,再老羞成怒話人傻仔傻閪小朋友, 一睇就知你嬲到仆街啦我就冇你咁好火啦,係度撚狗不知幾好心情

引用:
原帖由 happybrian 於 2019-2-26 11:48 AM 發表

打係比喻 你連理解都唔識 撩人嘈又唔知 可憐 讀下書先啦 小學level
你係要發爛渣爆火咪一早發囉頭頭洗撚扮君子學人講道理咩!到最後咪又係原形畢露!

引用:
原帖由 happybrian 於 2019-2-25 08:11 PM 發表
洗手間 個有點多如、 5g視像疾機  ,機械人又係多如
你又係多如😂

做個speedtest 睇下有多快牙🤪🤪🤪🤪🤪🤪
還有5G技術好似只係用係機器人度  廁所同人臉識別好似唔關事

最正繫廁所個度,五使下下入去推下門睇有無人。

智能廁所仲會顯示個廁格有一個人定兩個人

引用:
原帖由 Rapido 於 2019-2-26 02:27 PM 發表
5G網絡原來唔使用5G手機都會突飛猛進,咁三星華為小米啱啱發佈都未賣嗰幾部新5G手機唔使出啦?唔使用手機配合都可以發揮5G嘅速度?定係條片係個老外從3年後超越來報料架?如果係Demo機,條友同條片即係媒嚟架啦!吹得太早了吧? ...
我都奇怪緊... 乜唔使 5G 電話咩?

5G 可支持交通工具時速限制幾多
高鐵高速行駛時用唔用到?

利害了

引用:
原帖由 波賽頓 於 2019-2-25 10:30 PM 發表

你覺得大反應啫我覺得好正常喎
你少出社會見識啫,咁溫室小花就咪玩論壇啦,又要殺撚左人

我都話落,呢個係平台,講得就有人覆,你仲講緊關我咩事?智力有問題?? ...
洗hi 理條on9 咩
佢阿媽生佢出來就係多餘啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]