• 瀏覽: 1,244
  • 回覆: 11
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
自己列裝左先講

蘇-57在2010年首飛,但至今尚未服役,是不是有甚麼大問題未克服?

胡說八道,鵝頭自己不入貨,賣乜? 隱身性能不佳,名貴玩具,不如吹話歐盟買啦。

阿三不肯付尾款,要找到新的冤大頭才有錢繼續下去 

賣比5架比中國研究研究,無航電亦可,航電用中國貨,用船運比中國,拿入去風洞研究研究.再拿去比雷達掃一掃.

引用:
原帖由 Visita 於 2019-2-25 07:54 PM 發表
胡說八道,鵝頭自己不入貨,賣乜? 隱身性能不佳,名貴玩具,不如吹話歐盟買啦。
唔好咁老定
601院士出過大文,對57讚不絕口

引用:
原帖由 pooh24680 於 2019-2-25 21:36 發表

唔好咁老定
601院士出過大文,對57讚不絕口
好唔代表啱用

Su-57 醫好都徙藥費

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-2-25 19:01 發表
蘇-57在2010年首飛,但至今尚未服役,是不是有甚麼大問題未克服?
俄佬設計能力同生産工藝有好大落差,九年過去,第二期原型機改動有限

引用:
原帖由 機龍 於 2019-2-25 10:48 PM 發表

好唔代表啱用

Su-57 醫好都徙藥費
堂堂一個院士,出啲咁嘅文章
攞明唔係想買,係直頭想引進57生產線

到11/16交晒貨
15 平均一年幾部
審飛咁多人食乜?

31上倒艦都係十幾年後嘅事,如果佢得
文章內咁大聲穩身唔係最重要,31可以有幾隱身

引用:
原帖由 pooh24680 於 2019-2-25 23:34 發表

堂堂一個院士,出啲咁嘅文章
攞明唔係想買,係直頭想引進57生產線
搞兩款重殲好多餘,超音速隱身戰轟老解無需求,H-20 隱身、載彈、航程贏曬

31V3 上天已經燒得豬還神...

引用:
原帖由 機龍 於 2019-2-26 12:37 AM 發表

搞兩款重殲好多餘,超音速隱身戰轟老解無需求,H-20 隱身、載彈、航程贏曬

31V3 上天已經燒得豬還神...
所以咪要諗下點生存落去囉......
唔係 最後一批11/16交完貨就執得.......
除左引進57,佢可以做乜....
OEM 20咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]