• 瀏覽: 27,193
  • 回覆: 218
  • 追帖: 3
+6
引用:
原帖由 kennyice 於 2019-2-25 11:40 AM 發表
日本女星北見直美近日在節目中公開與父親及哥哥共浴的片段,「禁室澡育」玉帛相見享天倫,引起極大回響!身為兩女之母的陳琪直言此舉匪夷所思,認為有人求出位,譁眾取寵,「多女公」林盛斌直言「禁浴」,從不會跟女兒沖涼。
https://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20190225/photo/0225-00282-001v1.jpg

https://orie ...
藝術🎨,日本非墨汁文化遺產

自古日本是興亂倫民族

咁咪解決女次唔夠嘅問題囉

好心D白痴無常識就吾好出來柒,男女共浴係人地傳統 ,甘祖國食狗肉,派紅包,有D少數民族有共妻,俾外國人講又如何

引用:
原帖由 fatcrab08 於 2019-2-25 11:57 發表

中國唔係民主大國咩
你講習大大死㗎
其實中共人應該山寨呢類風俗。
不過可能已經有,間唔中有新聞大媽商場除衫要求換iphone

文化差異 佢地覺得無問題咪無問題

沖涼都要一齊沖啊 感情好到咁都係件好事黎 但係沖沖下有反應咪好尷尬

親子天倫共浴其實有什麼問題?廿幾歲女就不可天倫樂嗎?

人地鐘意點咪點,又關你班港藝人乜事...
出少句聲當幫忙啦

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-2-25 12:45 PM 發表
人地鐘意點咪點,又關你班港藝人乜事...
出少句聲當幫忙啦
日本妹柒出國際嘛,班反中的見到呢d,咪好like去小既咩?

可能夏天全家唔著衫通屋走,日見夜見都見到悶

互相擦背是愉快的親子時間,要好好利用!

引用:
原帖由 chun4321 於 2019-2-25 12:27 PM 發表
好心D白痴無常識就吾好出來柒,男女共浴係人地傳統 ,甘祖國食狗肉,派紅包,有D少數民族有共妻,俾外國人講又如何
你覺佢風俗合理,外人覺佢不德道,做咩駡人白咩啫?

上次台灣有儍盲崇呢d白痴風俗,將老婆出浴照發放,點知俾老美用日本的人妻風俗,一個月就搶埋佢老婆,笑乸死。

支持班盲崇日本呢d的,咪影埋自己老婆出浴裸照俾大家睇囉,我地唔介意架

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-2-25 12:44 PM 發表
親子天倫共浴其實有什麼問題?廿幾歲女就不可天倫樂嗎?
咁樣親子天倫法好易會變咗亂倫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]