• 瀏覽: 6,179
  • 回覆: 123
+3
以身作則嗎,如果佢承諾退休之後去埋大灣區定居,唔去英國買樓,相信好多香港人都會好願意去大灣區發展的

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?
引用:
原帖由 西門町 於 2019-2-25 08:23 AM 發表
以身作則嗎,如果佢承諾退休之後去埋大灣區定居,唔去英國買樓,相信好多香港人都會好願意去大灣區發展的
香港咪係大灣區囉,搬去邊?

引用:
原帖由 lewark 於 2019-2-25 08:32 AM 發表

咁做乜政府要鼓勵香港人去大灣區發展啫,香港咪係大灣區囉

引用:
原帖由 西門町 於 2019-2-25 08:55 AM 發表

咁做乜政府要鼓勵香港人去大灣區發展啫,香港咪係大灣區囉
佢鼓勵你出去搵野做,唔好係度自怨自艾做廢人。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-2-25 08:32 AM 發表

做乜移民呢,香港咪係中國囉,中國咪係地球囉。地球咪係太陽系囉。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-2-25 09:10 AM 發表

佢鼓勵你出去搵野做,唔好係度自怨自艾做廢人。
大陸人大多係廢人,叫香港人去一個充滿廢人嘅地方發展,唔係呱

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-2-25 11:01 AM 發表

香港都好多你呢種廢人啦!
係廢"物","人"都識求存,"物"都唔知自己等乜……

大灣區係俾D無父幹既廢青有一條出路

林鄭屋企唔至有父幹仲有母幹, 仔女做乜都得, 唔做又得,

你有咩?

引用:
原帖由 西門町 於 2019-2-25 10:15 AM 發表

大陸人大多係廢人,叫香港人去一個充滿廢人嘅地方發展,唔係呱
你繼續在大叫人地係廢人,上面現正讀大學,出外國讀書多的是,你繼續吧!出外見識一下吧!

引用:
原帖由 西門町 於 2019-2-25 08:23 AM 發表
佢係指負擔吾起市區樓,我地呢班成日呻樓貴D寒鬼。 而吾係D本身有能力住市區果D啦

引用:
你成日出帖講到香港點差點唔好,又唔見你移民去外國?留响香港托柒咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]