• 瀏覽: 8,675
  • 回覆: 37
咁正……

其實一家人共浴有好多國家都有,只係有些人看大蛇屙尿!

引用:
原帖由 KU15 於 2019-2-24 11:28 AM 發表
其實一家人共浴有好多國家都有,只係有些人看大蛇屙尿!
你自己會嗎?

引用:
原帖由 fai100125 於 2019-2-24 11:35 發表

你自己會嗎?
我不會,但我接受有些人文化,正如紋身,我不會但我接受別人紋身一樣!

沖涼姐 唸多左啦

近親相姦

人地高尚大和民族最興近親相姦 卜完然後兩父女仲互相鞠躬懶唔好意思咁  一年去幾十次日本 有埋日文名的崇日港女幾時先肯益下家中老豆阿哥細佬先?

都唔係咩新鮮事啦,人地成條村一齊浸浴架,識得守矩規咪無事囉

其實如果係你對左二三十年既親人又點會諗咁多邪野呢⋯嘗想下你會對自己阿媽有幻想嗎?
但人地阿媽就唔同

文化不同,唔恨得咁多。
歐洲有d國家,直情可近親通婚。

日本AV成日有呢個題材,老豆同個女共溶順便問佢有冇拍拖,跟著就係調教。搞完同佢講呢個係父女間密唔好同人講,包括老母。

引用:
原帖由 cominsyu 於 2019-2-24 10:30 AM 發表
日本23歲女性偶像北見直美日前任當地節目嘉賓,並應電視台安排到寓所採訪,公開與父親及兄長齊齊浸浴場面,結果引來極大迴響,然而北見直美與家人認為一同沐浴是件共享天倫的溫馨事,不過外界卻認為父女脫光光沖涼的行為十分不恰當。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190224/720pix/1550940269_419a.jpg

日 ...
反而由細睇到大先無邪諗

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-2-24 11:47 AM 發表
都唔係咩新鮮事啦,人地成條村一齊浸浴架,識得守矩規咪無事囉
規矩係搓先後排隊做。AV片話做溫泉大亂交。

引用:
原帖由 zoker123 於 2019-2-24 10:44 AM 發表
爸爸同大哥都扯到硬曬
妹妹會幫爸爸同哥可解決

你叫我同佢共浴我都唔制

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]