• 瀏覽: 13,262
  • 回覆: 98
+4
引用:
原帖由 大口Sam 於 2019-2-24 10:00 AM 發表

佢老美以前都唔係咁。越黎越差
有記憶以來,美國車都是容易壞 ,日本車和歐洲車信賴度高得多

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-2-24 09:21 AM 發表
美國一架載有3人、由德州邁阿密飛往休斯敦的亞特拉斯航空(Atlas Air)貨機,上周六(23日)在休斯敦東部一個海灣失...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190224/photo/bkn-20190224081944486-0224_00972_001_01b.jpg?20190224090241

文中提及機型係波音767,但係圖片顯示係747。某記 ...
邁阿密係佛羅里達州喎!

又可以賴中國生產零件有問題

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-2-24 09:24 AM 發表
如果老美肯請中國為佢建高鉄, 由德州邁阿密飛往休斯敦, 可能就唔會有今次死人意外事件.
千其唔好,同呢d國際爛仔做野。

十年唔出事唔會稱讚你,一出事衰左賴九你

又一單
係咪美國加關稅,令波音不再採用中國製螺絲,要轉用墨西哥貨零件,所以..... RIP  

波音這年來掉了多少飛機

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 24-2-2019 13:33 發表

737系列 仲飛緊。
737都係新啦, 只係個名用返737

好似pentium cpu, 個名到而家

舊聞

波音波音...老美頭痕了

引用:
原帖由 clipperwood 於 2019-2-24 09:23 AM 發表
波音柒6柒.....made in USA
made in USA, 甘上下LA

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]