• 瀏覽: 13,245
  • 回覆: 98
+4
又波音,美國正式步向沒落

波音有自動墮毀系統!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-2-24 09:25 AM 發表
RIP

美國品質?!
美國優先。

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-3-13 02:54 AM 發表
又一單
係咪美國加關稅,令波音不再採用中國製螺絲,要轉用墨西哥貨零件,所以..... RIP  
可能係艱難大貨,啱啱港鐵先至出事

貨機有窗 ???

投胎轉世
來生不做狗

尾狗又出事

美加日支持到底…

引用:
原帖由 iamcomingagain 於 2019-2-24 02:51 PM 發表

美國D高速公路好發達,可以拖兩個櫃.
無需 高鐵/動車.
咁咪繼續咯。大陸高速公路都追上來啦。高鐵照跑 飛機照開。
全方位

香港好奇就係 差過人個陣就話無需要。唔習慣

咩人無需要食壽司,唔習慣呢?
咩人無需要牛仔褲,唔習慣呢?

屋企阿伯爺,阿嫲咯。
唔知D解喔,你同親佢地講野,佢都話你好蠢,你介紹親咩好野食,佢地都認為唔及自己個餐一盅兩件喔。

老,追唔上時代,就係咁

德州邁阿密 《 是否撞名?

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-2-24 01:41 PM 發表

應該有專家出來解畫。
因為波音飛機的數量多囉!
咪扮野啦,你咪係專家囉,你所講的確又係事實

引用:
原帖由 iamcomingagain 於 2019-2-24 02:51 PM 發表

美國D高速公路好發達,可以拖兩個櫃.
無需 高鐵/動車.
以前就係,依家亜爺勝9條街,尾狗連尾燈都望唔到,亜爺D高速公路咁勁,也建咁多高鐵,別自圓其説,尾狗窮西一隻,那有錢建高鐵

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-2-24 09:21 AM 發表
美國一架載有3人、由德州邁阿密飛往休斯敦的亞特拉斯航空(Atlas Air)貨機,上周六(23日)在休斯敦東部一個海灣失...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190224/photo/bkn-20190224081944486-0224_00972_001_01b.jpg?20190224090241

文中提及機型係波音767,但係圖片顯示係747。某記 ...
美國製造咁撚差既?

引用:
原帖由 pok2018 於 2019-3-19 08:08 AM 發表
所以我地支持空中巴士,話晒都有英國血統
有英國血統關你L事咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]