• 瀏覽: 76,449
  • 回覆: 467
  • 追帖: 5
+18
越南奠邊省一名女大學生日前被發現慘遭姦殺,伏屍一間廢棄房屋內。警方拘捕5名男子歸案....
.......越南總理阮春福得悉此案後震怒,下令「用最嚴厲的刑罰」處置兇手。

慘受輪姦3日的女死者死狀恐怖。網圖

5名被捕色魔。

================================================
R.I.P.
喃嘸阿彌陀佛...早登極樂

呢五條PK真係要「用最嚴厲的刑罰」處置...
香討會員應作出最嚴厲的刑罰建議...

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/1439916/

話不投機半句多

每日生割1CM,由條賓周向上開始。

提示: 違規內容已被屏蔽
五男天生異稟靚仔成咁
在越南卻變成色魔受重刑
在香港肯定成為黃色英雄受盡愛戴

將班友切啫變性然後供人狎完,仲要日日俾人口爆。

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2019-2-23 06:38 PM 發表
女事主都幾靚女,我都想加入埋一份同佢輪流做愛,大家happy下,不過殺人又唔係咁好
莫非你係最關注兒童性需要嘅人渣馬沙

引用:
原帖由 返工會暈 於 2019-2-23 06:44 PM 發表

莫非你係最關注兒童性需要嘅人渣馬沙
非也非也,馬沙師兄已化身為會員refugee

先用生銹鐵鎚打爆春子,再在傷口洒糖,然後放毒蟲在上面咬。把尿道縫合,灌飲大量海水,等佢尿急痾唔到

引用:
原帖由 atang 於 2019-2-23 06:36 PM 發表
每日生割1CM,由條賓周向上開始。
千刀萬剮,用刀割一千刀,片皮鴨咁,至死為止。

咁既衰樣,叫雞都唔做你生意啦

咁樣衰

應該帶佢哋去打靶

判佢哋被上千基佬爆菊花而死!

呢5條撚樣
真係靚撚到呢係咪同一個老母生㗎
佢哋唔撚死都影響市容啦
但係唔好畀佢哋咁易死
斬撚曬佢啲手手腳腳出嚟
再慢慢玩

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2019-2-23 06:38 PM 發表
女事主都幾靚女,我都想加入埋一份同佢輪流做愛,大家happy下,不過殺人又唔係咁好
你都好賤格

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]