• 瀏覽: 1,436
  • 回覆: 22
中美貿易談判在美國華盛頓進行,雙方決定把談判延長兩天至周日。美國總統特朗普表示,將於未來數星期與司法部商討,是否撤銷起訴華為,「但這不是我們現正討論的事情」。

狐狸尾巴終於露出來了

新聞來源連結:

https://news.mingpao.com/ins/兩岸/article/20190223/s00004/1550899816248/特朗普-將與司法部商討是否撤銷起訴華為

唔係呀?民主囯家咁㗎?

「仇中反中」又要炒車啦
引用:
原帖由 日行千里 於 2019-2-23 05:46 PM 發表
中美貿易談判在美國華盛頓進行,雙方決定把談判延長兩天至周日。美國總統特朗普表示,將於未來數星期與司法部商討,是否撤銷起訴華為,「但這不是我們現正討論的事情」。

狐狸尾巴終於露出來了

新聞來源連結:

https ...

特顯司法獨立之說只是綁票勒索嘅M巾, 用完即棄!

最少都同中興咁,罰十零億美元!
唔是之前滙豐,渣打都比老美罰到驚啦!

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-2-23 07:24 PM 發表
今次應該唔會,因為要跪求華為幫佢搞5G, 否則全世界得美國無5G。

澳洲可能跟車太貼

贏緊定反超前

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-2-23 07:24 PM 發表
中國企業畀人罰,點解你會咁開心?莫非你是洋奴?

香討漢奸又扮死狗

香討d 漢奸走狗快能D 仆出黎講兩句啦
吊能爆你班死走狗老母臭系

西方國家,法院係為政權服務,只有廢青唔信

司法毒立,只有廢青信

廢青點解失敗?因為無腦,有腦不是廢青`

今次美中坐位安排, 又好似上月中方到訪美國一樣, 又係中方坐下方, 聽侵侵坐大佬位講訓示.
雜大大又再次寫個信俾特朗普, 又要翻譯員讀出:
"希望雙方繼續本著互相尊重,合作共贏的態度,再接再厲,相向而行,達成互利雙贏的協議"

而家美國得手左貿易戰要既條件, 德國英國等盟友先後話又吾排除華為在5G建設上, 之
後特朗普再話冀美企取得5G甚至6G技術非靠阻撓手段, 吾起訢你咁

好明顯係一致行動, 咪以為佢地5G非華為不用.

他日中國吾聽話, 佢地一樣可以再合手打擊中國
習大大而家三月底, 很可能會去特朗普佛羅里達州的海湖莊園(Mar-a-Lago)簽訂協議.

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2019-2-23 07:49 PM 發表
香討d 漢奸走狗快能D 仆出黎講兩句啦
吊能爆你班死走狗老母臭系
佢地最叻㭍完扮死狗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]