• 瀏覽: 19,419
  • 回覆: 204
+2
王祖藍首次執導的電影《你咪理,我愛你!》,上映18日累積票房871萬,在賀歲片檔期中排包尾,與榜首《銃夢:戰鬥 …

違規都要貼住先, 因為同政治有關!
點解王生套戲票房咁差, 咪就係因為事前搞宣傳搵過派錢都派得衰過人, 搞到民怨沸騰高官做專訪, 上次牛華巳被777祝福一次, 他還不醒水,  仲搵埋佢來幫手宣傳

新聞來源連結:
http://news.modia.com.hk/2019/02/20/116773/《你咪理》票房包尾-王祖藍謝票125場問意見/

對壞人仁慈等於對社會殘忍
對住D見高拜見低踩無人性的會員 黑名單最簡單直接,以免中陷阱

有競爭有進步
壟斷行業收縮
應該同政治無關。傳朋友口中王先生師承志偉哥。

樓主過份情緒化將政治,民生和經貿理念合一,出現問題

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-2-23 01:49 AM 發表
利申小弟對男藝員和女藝員無興趣,只對肉彈女士有mood

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-2-23 01:49 AM 發表
如果佢無在上畫前訪問呀邊個, 我都唔會提出呢樣野民憤呢樣野唔好睇少, 除非今年又派錢市民姐!

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2019-2-23 01:54 AM 發表

如果佢無在上畫前訪問呀邊個, 我都唔會提出呢樣野民憤呢樣野唔好睇少, 除非今年又派錢市民姐!
潮流,商業 時崇,科技元素是很難捉摸,賺錢不易。

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-2-23 01:56 AM 發表

潮流,商業 時崇,科技元素是很難捉摸,賺錢不易。
如無記錯, 呢套片仲係電影基金出錢俾佢拍,資源多過人, 但公帑好似倒落海

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2019-2-23 01:54 AM 發表

男人有時小氣,看見王先有錢和有美女相伴,有意對他作出不友善舉動

歌舞片一向唔係香港人杯茶

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-2-23 02:01 AM 發表

男人有時小氣,看見王先有錢和有美女相伴,有意對他作出不友善舉動
男人好勝心強

引用:
原帖由 雷布斯 於 2019-2-23 02:01 AM 發表
之前的MAMAMIA 和狂舞派又收得???

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2019-2-23 01:59 AM 發表

如無記錯, 呢套片仲係電影基金出錢俾佢拍,資源多過人, 但公帑好似倒落海
原來有政府錢,難怪祖藍要碼住財爺,明曬!

引用:
原帖由 雷布斯 於 2019-2-23 02:01 AM 發表
佢以為係「以前」既星爺,可以化肉麻當有趣!!

男人有時好小氣。長輩形容英俊男士是小白臉。小弟同輩形容天生港鴨,如果有他有女伴形容港媽咪生

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2019-2-23 02:04 AM 發表

之前的MAMAMIA 和狂舞派又收得???
係咪奧斯卡嗰套印度片??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]