• 瀏覽: 28,978
  • 回覆: 182
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 st105 於 2019-2-22 09:45 PM 發表
華為無問題.......你叫澳洲,紐西蘭怎好哩?
唔怕 佢地仲有5Ge用丫嘛

早幾年前斯洛登先篤爆美國監聽全世界嘅菱鏡計劃,連盟友德國元首都被竊聽,而家美國佬賊喊捉賊,叫人小心華為,佢哋屍維真係幾得意。。。

引用:
原帖由 st105 於 2019-2-22 21:45 發表
華為無問題.......你叫澳洲,紐西蘭怎好哩?
NZ 已經轉呔,澳洲佬同波蘭跟車太貼奶哂野

引用:
原帖由 tommylch886 於 2019-2-22 10:29 PM 發表

其實全歐洲,甚至全世界都知道呢種事情,只係未到適合的時機對美國造反。。。
唔包括香港,好多盲反黃C尾犬都只信老尾,老尾話太陽圍著月亮轉,佢哋都會信到十足!

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2019-2-22 11:16 PM 發表
早幾年前斯洛登先篤爆美國監聽全世界嘅菱鏡計劃,連盟友德國元首都被竊聽,而家美國佬賊喊捉賊,叫人小心華為,佢哋屍維真係幾得意。。。 ...
美國真係世界最識講大話嘅國家!

德國一定知道問題所在!其實點只德國知,其他國係敢怒不敢言,懾於老美淫威之下吧!
正一爬佳老美

引用:
原帖由 upcupcupc 於 2019-2-22 09:51 PM 發表

擺明係美國附傭,佢地安全嘅定義係要比美國監聽到,美國監聽唔到就不安全了
對!一路老美既國家安全係對其他國唔安全,咁佢地先有安全感。

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2019-2-22 09:26 PM 發表
德國人看出了問題所在。
條友咁大膽講出事實
好快會被消失

默婆都快唔做,忍你老美夠耐,現在爆你拿返個尾彩。

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2019-2-22 09:26 PM 發表
德國人看出了問題所在。
講真話

引用:
原帖由 siulamchi 於 2019-2-22 11:28 PM 發表

講真話
問題系夠唔夠膽出聲而已!

美國佬一早監聽曬全歐洲

其實,當你見到起美墨圍牆都要出到緊急狀態令咁鬼誇既時候,咁美國佬口中既“國家安全”應該都係同樣誇大。

美狗自身利益第一,其他人唔關狗事

真小人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]