• 瀏覽: 28,913
  • 回覆: 182
  • 追帖: 2
+7
美國企業,思科,有料。最好爆多啲。思科沉默了?

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2019-2-22 09:26 PM 發表
德國人看出了問題所在。
歐國唔係傻, 只係一直俾老尾壓住.
之前斯諾登單野, 歐國只能嘈幾句譴責下, 最後都做唔到啲乜.

今次老尾想封殺華為,咪就係如果歐國唔用美國貨, 用左華為, 老尾仲點樣竊聽你.

根本美國係面皮厚當人傻仔,有邊個唔知佢衰野,係敢唔敢企出黎講咁解,唔係靠飛機大砲邊個聽佢支笛

見中國國力已可抗衡美國,德國開始放心對美國說不了。

根本如果華為產品是有問題,西方的技術一定會發現

美帝公然抹黑我國華為公司,即是向我國人民宣戰,請中央採取果斷措施,宣佈與美帝斷交,並對美帝永久實施經濟制裁。

引用:
原帖由 wachow 於 2019-2-22 09:49 PM 發表
洗左幾錢寫好?
美國CIA洗錢喺華文報章,如香港毒果抹黑華為既 "作文" 唔會貴,因為呢啲漢奸寫手,不縷都價賤.

派車入口也能構成國家安全威脅

引用:
原帖由 andonlyu 於 2019-2-22 09:59 PM 發表

歐國唔係傻, 只係一直俾老尾壓住.
之前斯諾登單野, 歐國只能嘈幾句譴責下, 最後都做唔到啲乜.

今次老尾想封殺華為,咪就係如果歐國唔用美國貨, 用左華為, 老尾仲點樣竊聽你. ...
講得啱。

黃背心

引用:
原帖由 cyrusp 於 2019-2-22 09:59 PM 發表
根本美國係面皮厚當人傻仔,有邊個唔知佢衰野,係敢唔敢企出黎講咁解,唔係靠飛機大砲邊個聽佢支笛
傻仔,玩緊你咋。等你做哂嘢,知你有幾多斤両先BEND你。死未!

實事求是

引用:
原帖由 mwt 於 2019-2-22 09:39 PM 發表
德國總理一直都被美國監聽,佢仲點會信美國嗰套?現在係早前一早聽命於美國的門口狗現在不知怎算好,兩邊不是人。
加拿大、澳洲、日本…… 做咗小丑!

講真。中國從來對國民一般。但對外。絕對友好。佢唔想樹敵。也不敢樹敵

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]