• 瀏覽: 25,226
  • 回覆: 171
  • 追帖: 2
凡事 講證據, 人哋係執法人員, 有曬錄影帶, 你只係得片面之詞。 衰咗啦小朋友, 經一事長一智。 到底你有報應, 打人打得咁爽呀喇

小朋友有冇睇 任達華 張家輝 牙套 出埃及記呀

haha

引用:
原帖由 梁小艾 於 2019-2-23 12:52 AM 發表
警察叫佢認罪係啱嘅, 一個人做錯係要承認錯誤。
haha....funny

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-2-22 16:37 發表
14歲女童疑於去年7月在天水圍天恩邨遭童黨欺凌,遭人用木櫈櫈腳襲擊下體、用火機燒陰毛和頭髮,和以煙蒂燙手腳和前額等,案件今在西九龍裁判法院續審,辯方爭議第三女被告的兩次警方錄影會面內容。女被告供稱,在錄影會面前,男警對她說「你認打人就好小事」,會以警司警誡處理,又教她道歉以示悔意。

https://fs.mingpao.com/ins/20190222/s00001/ca4f96c9938cf3 ...
家下係落鑊呀!

引用:
原帖由 Cire 於 2019-2-23 12:48 AM 發表
犯人講乜就信乜,報紙同香港人....
因為個社會已經形成左仇警氣氛,啲人唔鐘意警察,所以企去童黨個邊。

夠擔打人做咁既行為 會驚其他野?
未通知家長或學校 警方唔會做野

悲情城市乜人都有

犯人講真話?咁都信!

咁樣欺凌人O既無人性扑街, 撞屍仲想幫佢出蠱惑脫罪,個撞屍一樣咁扑街,實有報應!!

引用:
原帖由 身體快樂 於 2019-2-23 10:02 AM 發表
犯人講真話?咁都信!
唔通警察又講真話?世上有幾多壞警察……,加上未審,都係 疑犯

引用:
原帖由 積德小男人 於 2019-2-23 10:17 AM 發表

唔通警察又講真話?世上有幾多壞警察……,加上未審,都係 疑犯
壞警察只是少數!

事實係的確犯左罪,唔認罪的確比認罪判的嚴

毫無悔意

入女童院吧

圍城套戲都講左比你聽啦
欺凌靠差佬只會比人報復
約出黎隻揪才是皇道

引用:
原帖由 梁小艾 於 2019-2-23 12:55 AM 發表

煙頭火機燒你隂毛, 木櫈打你, 完全唔係細路女所為
煙頭火機燒你隂毛, 木櫈打你, 完全唔係"人"所為