• 瀏覽: 25,228
  • 回覆: 171
  • 追帖: 2
差佬靠得住豬都會上樹

呢d𡃁妹判入女童院啦囇時間出返泥之後就ptgf或咩咩𡃁毛好d咪高鐘妹差d咪夜埸law

引用:
原帖由 terivan 於 2019-2-23 01:07 AM 發表
14歲唔係一定要家長陪同架咩?
我十四歲時喺差館落口供同認人,都係自己一個人的!最後對方也是被定罪!

警犬死無全屍

啲畜牲同毒報永遠支持罪犯
辯方講嘅嘢都當事實

正仆街

我講班童黨呀~~~
大個做雞做賊啦仆街

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-2-22 05:18 PM 發表
得14歲
法官都唔會重判啦
最多判感化令
如果案情嚴重,就算得10歲都可以當大人判十年以上

招呼啲咁嘅垃圾, 冇乜唔妥吖。

呢到咁多人話警察, 我想問警察幫個受害人有罪嗎, 受害人被果班仆街打到瞓地果陣, 你地有無諗過。 

引用:
原帖由 小寶人 於 2019-2-23 12:11 AM 發表
警察應該主動問女童,要否家長陪,唔係要女童主動出聲,一個女童邊識咁多野呢!
但係就識用木櫈櫈腳襲擊下體、用火機燒陰毛和頭髮,和以煙蒂燙手腳和前額

咁細個已經識得張自己嘅錯推比警察,再大D仲得了

未成年打交的確好小事,我以前成日都打0啲76。。。

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-2-22 04:37 PM 發表
14歲女童疑於去年7月在天水圍天恩邨遭童黨欺凌,遭人用木櫈櫈腳襲擊下體、用火機燒陰毛和頭髮,和以煙蒂燙手腳和前額等,案件今在西九龍裁判法院續審,辯方爭議第三女被告的兩次警方錄影會面內容。女被告供稱,在錄影會面前,男警對她說「你認打人就好小事」,會以警司警誡處理,又教她道歉以示悔意。

https://fs.mingpao.com/ins/20190222/s00001/ca4f96c9938cf3 ...
又係審死官😂😂

引用:
原帖由 (YAT) 於 2019-2-23 08:34 AM 發表

如果案情嚴重,就算得10歲都可以當大人判十年以上
案件情節特別嚴重,但受害人事發時並無受驚素現,而被告唔認罪但有悔意,本席就重判社會服務令240小時啦。。。。

我信警察乜都冇做過,因為佢地經常都想吾做野有糧出!