• 瀏覽: 25,240
  • 回覆: 171
  • 追帖: 2
天水圍阿哉教壞細佬?!

差佬老防

黃媒不可信,我信慈母係正義嘅一方。

咁都得?

咁講都有...

當年三五成群案

又係天水圍童黨

殺人都敢!

仲燒屍添

黑社會劈完友都即刻閃

佢哋可以夾你幾個鐘黎虐待

大陸人都未有咁痴線

香港根本唔係好得過印度去邊

寶馬山雙屍案 到2019年 都仲係童黨

童黨行為比黑社會仲狼

班死差佬平時咁得閒逗d 低頭族

去天水圍屋村 巡多d 去深水埗逗下南亞裔好過啦

做得出咁殘忍嘅嘢呢條女都唔慌係好人啦,識咁講一定係狀棍教嘅啦,狀棍一般技倆,由程序開始慢慢打,多一堂就收多份錢

引用:
原帖由 小寶人 於 2019-2-23 12:11 AM 發表
警察應該主動問女童,要否家長陪,唔係要女童主動出聲,一個女童邊識咁多野呢!
咪就係, 最多都係燒人陰毛啫, 殺人放心留返大個啲先識

引用:
原帖由 小寶人 於 2019-2-23 11:49 AM 發表

佢犯法還犯法,和公平審訊係兩件事!
其實你知不知法庭審訊程序?而家打緊口供畀部分,係輪到辯方畀口供階段,辦方講的就一定係事實?

嚴重罪行,必須重判。認罪好少事?啲細路以為下次殺人認罪,又會好少事。警察咁講野,完全不負責任。

引用:
原帖由 jw808 於 2019-2-23 02:35 AM 發表
一班人街童去欺凌一個女仔,事後話警察迫佢認?
你地睇幾句就認定係差人錯,青年佢被迫害?
是但啦,阿sir趕住收工,求求其其認左去啦。

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 23/2/2019 22:32 發表

對,應該教佢以暴易暴,就好似香港市民谷到爆咁,誓要打很死啲舔西狗一樣道理。
呢D仆街唔殺左佢只會令社會產生更多殺人犯

引用:
原帖由 鼓真 於 2019-2-24 03:15 PM 發表

是但啦,阿sir趕住收工,求求其其認左去啦。
是旦啦,網上都係唔洗負責,求求其其話下人都得啦

引用:
原帖由 焦急的等待 於 2019-2-23 12:37 AM 發表
負責會面的兩名男警帶她到洗手間。

另一份報紙話主控踢爆條女,話乜唔係女警帶佢去廁所?
呢啲人群毆另一個細路女,又煙頭辣人又隊人下體, 唔駛佢坐三五年真係冇天收, 鬼唔望佢第時生個女都俾人哋咁樣欺凌 ...
呢班人將來都只會喺砵蘭街廟街打滾。