• 瀏覽: 31,269
  • 回覆: 476
  • 追帖: 2
+4
(新增:內容)票房突破40億人民幣(約47億港元)的國產科幻巨片《流浪地球》,即將於下周四(28日)在香港上映,還將登陸Netflix。這套被稱為是繼《戰狼》後,另一套被推為標誌民族復興的大作,在內地如此賣座,《蘋果》記者日前就率先到深圳金光華廣場南國影院,直擊中港觀眾看後心得!...

全世界最多人口國家,47億算係乜?人口多自然蠢人多,蠢人最想幻想自己係救世主係天才!套戲名及內容正正可以比依類弱者打J用,你又打佢又打自然射出幾十億啦!🤭🤣

新聞來源連結:

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190222&s=10793096&a=59286408

apple記者要專登返大陸睇套佢地口中既垃圾???

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-2-22 08:52 發表
記者唔睇過點報呀請問?人地專業

毒果酸到臭

無興趣

引用:
原帖由 swerner 於 2019-2-22 08:53 AM 發表

記者唔睇過點報呀請問?人地專業
話2月28號香港就上.........垃圾戲都等唔切???
做咩益大陸戲院姐

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-2-22 08:52 AM 發表
專登上去睇套自己唔鐘意睇既片???我估係記者先做得出。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-2-22 08:55 AM 發表

比大陸人睇, 又唔係比香港人。反中撚 唔洗咁大反應wo,  人地大陸人食屎都唔關你地事啦
其實唔知我講咩就咪插咀lor

喪改? 唔通毒果記者睇過大陸原著? 笑話

引用:
原帖由 wilsonho73 於 2019-2-22 08:55 AM 發表

專登上去睇套自己唔鐘意睇既片???我估係記者先做得出。
好驚HK 1上就爆掛所以咪打毒針先lor
之前都冇話HK幾時上..........無啦啦話28號即刻上SZ做野la

引用:
原帖由 鄉音大媽 於 2019-2-22 08:50 AM 發表
(新增:內容)票房突破40億人民幣(約47億港元)的國產科幻巨片《流浪地球》,即將於下周四(28日)在香港上映,還將登陸Netflix。這套被稱為是繼《戰狼》後,另一套被推為標誌民族復興的大作,在內地如此賣座,《蘋果》記者日前就率先到深圳金光華廣場南國影院,直擊中港觀眾看後心得!...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/2019022 ...
咁講美國都打J打咗好多年啦

低能,
美國D超級英雄又合理?

變型俠醫條褲點解唔爛,
一D都唔合理

都係嗰句拉,好又插唔好又插

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]