• 瀏覽: 2,538
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 秋天平平裙 於 2019-2-25 07:28 PM 發表

佢有用email send律師信,不過都唔知係咪真。
我有上過勞工處,約見面佢冇出現就不了了之。
吓!咁冇再追落去啦?咪蝕底哂

引用:
原帖由 bthk2008 於 2019-2-25 07:33 PM 發表

吓!咁冇再追落去啦?咪蝕底哂
都冇辦法勞工處唔肯做野,所以我而家只可以開post&報東張西望蘋果,唱衰佢都好!

引用:
原帖由 秋天平平裙 於 2019-2-25 08:39 PM 發表

都冇辦法勞工處唔肯做野,所以我而家只可以開post&報東張西望蘋果,唱衰佢都好!
條友係佢自己公司個Facebook 都post 咗段文,話乜警察同律師處理中喎,應該係講緊你哋單欠薪案

引用:
原帖由 bthk2008 於 2019-2-25 11:13 PM 發表

條友係佢自己公司個Facebook 都post 咗段文,話乜警察同律師處理中喎,應該係講緊你哋單欠薪案
係呀係度死撐 講真要告誹謗擺明冇可能啦 我地講既都係事實

引用:
原帖由 秋天平平裙 於 2019-2-25 11:49 PM 發表

係呀係度死撐 講真要告誹謗擺明冇可能啦 我地講既都係事實
如果東X西望找你的話,我又將我件事加埋落去,一於等多D人知道,幫佢做下宣傳都好。

另外,我有壹週刊記者的電話,樓主有需要的話就話我知,睇下其他途徑可唔可以幫到手

引用:
原帖由 bthk2008 於 2019-2-26 01:47 PM 發表

如果東X西望找你的話,我又將我件事加埋落去,一於等多D人知道,幫佢做下宣傳都好。

另外,我有壹週刊記者的電話,樓主有需要的話就話我知,睇下其他途徑可唔可以幫到手 ...
好,可以比咗我先再睇下點處理!另外你個case係點?

引用:
原帖由 秋天平平裙 於 2019-2-26 05:53 PM 發表

好,可以比咗我先再睇下點處理!另外你個case係點?
又係唔找數囉。用完我地公司D服務後唔俾錢。

首先就追幾次,send whatsapp 俾佢又已讀唔覆。

然後就找D唔找D,總之唔會俾足夠,再追佢,連電話都轉埋玩失蹤,公司個website 又冇咗,email 又彈回頭.......

引用:
原帖由 bthk2008 於 2019-2-27 09:59 AM 發表

又係唔找數囉。用完我地公司D服務後唔俾錢。

首先就追幾次,send whatsapp 俾佢又已讀唔覆。

然後就找D唔找D,總之唔會俾足夠,再追佢,連電話都轉埋玩失蹤,公司個website 又冇咗,email 又彈回頭....... ...
好,如果東張西望/蘋果搵我一定會講埋你個case!
啱啱見到佢公司個page post新野想扮冇事真係嬲!

引用:
原帖由 秋天平平裙 於 2019-2-28 06:05 PM 發表

好,如果東張西望/蘋果搵我一定會講埋你個case!
啱啱見到佢公司個page post新野想扮冇事真係嬲!
係呀,話已交咗俾警察同律師處理呀嘛。

佢D糧, 欠幾多未俾樓主呀?

引用:
原帖由 bthk2008 於 2019-3-1 09:49 AM 發表

係呀,話已交咗俾警察同律師處理呀嘛。

佢D糧, 欠幾多未俾樓主呀?
$1500啊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]