• 瀏覽: 6,630
  • 回覆: 143
+2
不知有無 能摺的保護貼。
向外翻比較上容易受碰撞,但對手17m m太厚好吾型,有錢既寧買華為。利申:無銀😭

引用:
原帖由 阿布仔 於 2019-2-26 03:16 AM 發表

兩部我都有興趣
但華為部外反我有少少驚
自己太粗心大意
最重要係三星早幾個月出又平幾千
當然係早買早享受。。
不過最最最重要係睇香港賣幾錢同會唔會被炒。。 ...
這些只有有錢人先會買,所以估計🈚咩炒價。
我相信華為已經解決技術問題先發布。成2萬手機,如果有問題,肯定被唱死。

引用:
原帖由 文匯大公轉貼員 於 2019-2-26 03:15 AM 發表

華為為左要型,犧牲D消費者!
未睇實機我講嘅都係隱憂
不過睇相部機都好膠下
三星係無咁型係又厚
但金屬外殼加不少分

引用:
原帖由 文匯大公轉貼員 於 2019-2-26 03:17 AM 發表

邊個巴打呀,收左共產黨黑金係咪?
毒果打手肯定收到美國黑金。所以無恥扮5毛。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-2-26 03:19 AM 發表

這些只有有錢人先會買,所以估計🈚咩炒價。
我相信華為已經解決技術問題先發布。成2萬手機,如果有問題,肯定被唱死。
有錢人大把
因為話產能有限又係創新產品
唔會太多。所以怕會炒
華為點講都係大陸公司
信心真係爭少少

引用:
原帖由 阿布仔 於 2019-2-26 03:24 AM 發表

有錢人大把
因為話產能有限又係創新產品
唔會太多。所以怕會炒
華為點講都係大陸公司
信心真係爭少少
都唔係嫁!你睇下特朗普係咁攻擊華為,同佢做宣傳!
可能好掂都未頂嫁!華為!
咁多手機唔攻擊,走來攻擊華為?
一定具威脅啦!對美國來講
我反而想睇下係唔係真係咁具威脅性!

摺機好似重回舊屎時的揭蓋掌上電腦,整件個人感覺系好吾型仔,再加上售價,個人推斷吾多似會熱🔥
脷伸:毛蜆

引用:
原帖由 文匯大公轉貼員 於 2019-2-26 03:27 AM 發表

Galaxy Fold型唔型, 睇片
https://youtu.be/z9z_mF4XL4s
就係外殼金屬
睇落去真高級好多
但未睇實機都不敢下定論
如果上手較位順手
萬五蚊係可接受

同埋我覺得特朗普將華為無限放大,就知佢部機唔差!
對佢本土機具威脅!
真係想睇下貴過3星手機GA華為,賣2萬蚊部係咩材料,咁進取!
同埋個價2萬WO!貴3星5千銀,會唔會太進取?
宣傳緊華為好用過三星?

引用:
原帖由 9個濃濃的牛牛 於 2019-2-26 03:27 AM 發表

都唔係嫁!你睇下特朗普係咁攻擊華為,同佢做宣傳!
可能好掂都未頂嫁!華為!
咁多手機唔攻擊,走來攻擊華為?
一定具威脅啦!對美國來講
我反而想睇下係唔係真係咁具威脅性! ...
美國唔係怕佢手機業務
係怕佢做發射基站
華為早兩年發生過內存問題
早排又有閃屏綠屏問題
真心唔係幾放心

引用:
原帖由 文匯大公轉貼員 於 2019-2-26 03:32 AM 發表

你睇下咁多5毛就知啦,美國一定唔會放過華為
將佢睇成死對頭,就想睇下部機點對美國本土具威脅,感覺宣傳好成功!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]