• 瀏覽: 3,404
  • 回覆: 15
+7
周二下午5時許,兩名警員在港鐵旺角站大堂向一名有濃厚鄉音的大媽查閱身份證,其間兩警被推撞,警員指着涉事大媽稱:「我而家拉你襲警!」大媽隨即激動反擊:「你擺明針對我,而家追賊呀?」警員反駁:「差人唔係俾你任打,我而家拉你!」大媽先裝作狂咳幾下,然後說「我趕時間呀」企圖離開,被警員所阻,大媽惱羞成怒,施...

警察查你身份證,你咪合作d囉,而家你個大媽身有屎咩,對住警察都郁手郁腳襲警,抵你比人反手落孖葉拉啦。

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20190220/59283899

唔知有冇大6同胞幫拖 ?   

大陸西人影響市容

胸襲 😂😂

附件

20190221_021240.jpg(35.64 KB)

何俊謙老母同何俊謙一樣

大陸人真係擾亂香港秩序

引用:
原帖由 懷風小樹 於 2019-2-21 01:50 AM 發表
周二下午5時許,兩名警員在港鐵旺角站大堂向一名有濃厚鄉音的大媽查閱身份證,其間兩警被推撞,警員指着涉事大媽稱:「我而家拉你襲警!」大媽隨即激動反擊:「你擺明針對我,而家追賊呀?」警員反駁:「差人唔係俾你任打,我而家拉你!」大媽先裝作狂咳幾下,然後說「我趕時間呀」企圖離開,被警員所阻,大媽惱羞成怒,施...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
大媽戰鬥力強威盡全世界!

點解尐大媽咁鍾意訴諸武力嘅?

唔理佢係邊度人,總之警察查身份証就合作d啦,你又唔係身有屎…而家你咁樣郁手郁腳襲警,本來你合作d就無事無干,而家就係你咁嘅行為而比人反手落孖葉,比人告襲警咪仲衰,所以話,幾時都係,你一郁手郁腳,蝕底嗰個就係你自己。

引用:
原帖由 懷風小樹 於 2019-2-21 02:34 AM 發表
唔理佢係邊度人,總之警察查身份証就合作d啦,你又唔係身有屎…而家你咁樣郁手郁腳襲警,本來你合作d就無事無干,而家就係你咁嘅行為而比人反手落孖葉,比人告襲警咪仲衰,所以話,幾時都係,你一郁手郁腳,蝕底嗰個就係你自己。 ...
最離奇個八婆, 湊仔你企遠d 睇戲, 去講耶穌
應該先質權個八婆.............個細路, 等佢全家剷爆八婆

竟然出到虎尾腳?就用納爾遜式鎖對付佢啦

引用:
原帖由 向井千秋 於 2019-2-21 05:09 AM 發表
竟然出到虎尾腳?就用納爾遜式鎖對付佢啦
摔角招式

阿蛇手腳受傷兩三日病假冇走雞。

共慘每日150低端蛀米落香港庫房
侵蝕醫療教育房屋資源

襲警鎖入監房都要徙香港米飯錢!!!

轉貼 等睇擁共愛黨奴才又搬湖北琦深圳聰死撐!!!

引用:
原帖由 懷風小樹 於 2019-2-21 01:50 AM 發表

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
I want to go,ok?

附件

1521207813_c8b7.jpg(46.56 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]