• 瀏覽: 4,654
  • 回覆: 40
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-20 02:29 PM 發表
原創 老豆說軍武 2019-02-19 21:22:38

儘管在誕生之初就飽受質疑,但F-35還是成為了全球最暢銷的隱形戰鬥機。據外媒報道,F-35或將迎來第15批次的生產合同,總計485架,這將成為F-35戰機的史上最大訂單。報道稱,之所以數量如此之多,是因為將第15、16、17批次的F-35生產任務進行合併執行的結果。第15批次的生產合同包括169架F-35戰機,分別是116架F-35A ...
幾年總數幾百架跌一架零死亡叫做問題多多,咁殲15二十日內跌兩架, 兩年跌四架, 仲有殲20得個20架已經有兩名飛行員成為烈士, 呢D國產機係咪好完美呢?

要明白一部先進電子戰機需經多方微調整合先達到最高效能嘅, 而且美國跟大陸方針唔同, 每日都有上千百次進行演練嚟測試戰鬥實力, 損耗出問題次數自然增加, 從錯誤中學習, 從失敗中得到教訓係皇道. 大陸方面就冇呢樣密集式演練測試, 只係靠網上網評員吹噓作假, 不斷踩他人軍備嚟提升自身實力?? 自F35服役以嚟不斷唱衰就知一二

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2019-2-20 05:53 PM 發表
要明白一部先進電子戰機需經多方微調整合先達到最高效能嘅, 而且美國跟大陸方針唔同, 每日都有上千百次進行演練嚟測試戰鬥實力, 損耗出問題次數自然增加, 從錯誤中學習, 從失敗中得到教訓係皇道. 大陸方面就冇呢樣密集式演練測試, 只係靠網上網評員吹噓作假, 不斷踩他人軍備嚟提升自身實力?? 自F35服役以嚟不斷唱衰就知一二 ...
佢地話F35有千幾個問題叫做多.  但根本唔明科技產品, 有ISSUE LOG係正常過正常, 就算大家用緊部電話咁簡單既野, ISSUE LOG 總數都唔會少, 不過唔影響重要功能的話, 就會慢慢先至解決. 太低PRIORITY既ISSUE甚至永遠唔要解決, 只要有WORKAROUND就可以.

單一機種,對降低成本,後勤保障自然有好處,但對對手制定戰術亦有好處。至於主文最後一個問題,答案當然係淫威。

引用:
原帖由 Gingerlemoncola 於 2019-2-21 08:40 AM 發表
減價都係垃圾 冇人要架啦
事實係大把國家搶住要

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2019-2-20 05:53 PM 發表
要明白一部先進電子戰機需經多方微調整合先達到最高效能嘅, 而且美國跟大陸方針唔同, 每日都有上千百次進行演練嚟測試戰鬥實力, 損耗出問題次數自然增加, 從錯誤中學習, 從失敗中得到教訓係皇道. 大陸方面就冇呢樣密集式演練測試, 只係靠網上網評員吹噓作假, 不斷踩他人軍備嚟提升自身實力?? 自F35服役以嚟不斷唱衰就知一二 ...
咁清楚, 你係解放軍?

不過睇落, 似你所謂嘅網上網評員多d

引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-20 06:02 PM 發表

文不對題!你還是停工一日吧!
甘樣好慘,今日會冇汪汪餅。

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2019-2-21 10:12 AM 發表

咁清楚, 你係解放軍?

不過睇落, 似你所謂嘅網上網評員多d
如果我係網評員已經被DQ啦, 守則係要唱好大陸, 盲踩外國嘢, 唔夠人講就話佢收咗美國錢,標籤佢為漢奸,走狗,賣國賊更唔少得

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]