• 瀏覽: 1,698
  • 回覆: 22
【明報專訊】49歲鄭嘉穎一索得男,27歲太太陳凱琳為他誕下寶貝仔Rafael。 前晚鄭嘉穎接妻兒回家休息,昨日兩人的靚B曝光,跟爸爸一樣是帥哥。剛為人母的陳凱琳接受《明報》電話訪問,她說:「BB真係好似嘉穎,super cute,好靚仔。」嘉穎抱住囝囝開心說:「個個父母都話自己個BB係最得意……我終於明啦!」

又見證咗一對6個月懷胎就生得,當日死口唔認奉子,時間又證明所有

新聞來源連結:

https://m.mingpao.com/ldy/showbiz/news/20190219/1550513955727/陳凱琳讚囝囝rafael超可愛-鄭嘉穎-自己個b係最得意

個樣似唔似中東印巴人?

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2019-2-19 10:14 AM 發表
個樣似唔似中東印巴人?
等妓者同狗仔隊影相

又話吾係奉子成婚.偽人即係偽人。

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2019-2-19 11:48 AM 發表
又話吾係奉子成婚.偽人即係偽人。
張開眼同腿講大話最叻,仲有個對張姓偽基督教徙都係咁奉子成婚,真搞笑

多數老夫少妻都係生仔多....年記相近多數生女....有STAT的...

引用:
原帖由 @齊義虎@ 於 2019-2-19 11:56 發表

張開眼同腿講大話最叻,仲有個對張姓偽基督教徙都係咁奉子成婚,真搞笑
張姓係米個對孖生張姓歌手? 張X基..張X德???

會唔會似印巴仔??

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-2-19 11:59 AM 發表

張姓係米個對孖生張姓歌手? 張X基..張X德???
Xx聰同謝xx

引用:
原帖由 @齊義虎@ 於 2019-2-19 12:02 發表

Xx聰同謝xx
THANKS

正常,邊個唔話自己條J得意家。

偽基督L .畀人講一世

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2019-2-19 12:20 PM 發表
偽基督L .畀人講一世
個堆咩教徒最 口中下下講道德,衰嘢就第一個做先

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-2-19 12:04 PM 發表

THANKS
不客氣,其實唔止呢對係咁

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-2-19 12:07 PM 發表
正常,邊個唔話自己條J得意家。
半年前向公眾講完大話仲得意

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]