• 瀏覽: 10,309
  • 回覆: 180
+6
「法國電信業者Orange今年將與三星在法國首度進行5G系統測試」
恭喜三星拿下法國Orange 5G訂單!🎉
香港看冇運營商測試三星5G系統?

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/international/daily/article/20190219/20615569

咁三星就可以有美國嘅監聽系統

引用:
原帖由 doggie1668 於 2019-2-19 05:33 AM 發表
咁三星就可以有美國嘅監聽系統
請提供理據!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-2-19 05:55 AM 發表

請提供理據!
搵施樂冰🤣🤣🤣

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-2-19 05:11 AM 發表
「法國電信業者Orange今年將與三星在法國首度進行5G系統測試」
恭喜三星拿下法國Orange 5G訂單!🎉
香港看冇運營商測試三星5G系統?

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/international/daily/article/20190219/20615569 ...
華為話無問題,有專利費收,又唔使做。
不過最驚佢地掛住5G牌頭,但只提供5Ge效果。
毒果的新聞,都係唔好跟車太貼。

毒果假文最假最毒這就是証據5豬個個都可發展到時看誰主天下啦,一兩次測驗就恭喜on79

引用:
原帖由 O嘴英明 於 2019-2-19 06:55 AM 發表

華為話無問題,有專利費收,又唔使做。
不過最驚佢地掛住5G牌頭,但只提供5Ge效果。
毒果的新聞,都係唔好跟車太貼。
三星自有技術,唔會用華為果啲所謂專利的!華為果啲所謂專利佢嘅logo 字型已佔佐一大半,邊鬼個用呀?!

引用:
原帖由 refugee 於 2019-2-19 07:06 AM 發表

好想睇下三星快 5Ge幾多啊

不過唔想 click 蘋果 link
5Ge係4G 延伸,三星一早已放棄4G,所以三星唔會用5Ge. 三星兩年前已經測試自己的5G網絡,速度至今無人打破!

三星正垃圾

華為擁有5G百份之五十五專利,邊個做5G,除非能夠發展新技術,否則都要用華為那一套的。

3星市佔率得個位數,算把啦

一直都喺度搶架啦

又一個三星槍手

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]