• 瀏覽: 3,509
  • 回覆: 32
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
亞李大律師嗰日好似執到撚咁歡喜,連牙都未擦開記者招待會。
到開始調查時,見勢色唔對哪哪聲入番個後波扮到老人癡呆咁,都咪話唔攪鬼。
電話亭仲衰,見抽唔到水,街頭見到釘王,即刻街尾竄咗去,費事俾人提起呢單嘢。

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-2-18 08:33 PM 發表
亞李大律師嗰日好似執到撚咁歡喜,連牙都未擦開記者招待會。
到開始調查時,見勢色唔對哪哪聲入番個後波扮到老人癡呆咁,都咪話唔攪鬼。
電話亭仲衰,見抽唔到水,街頭見到釘王,即刻街尾竄咗去,費事俾人提起呢單嘢。 ...
做咗幾十年英犬漢奸,你當老處冥流架

我相信聞屎黨有養肥豬健,唔係一定爆鳩佢地大鍋!

引用:
原帖由 tony626 於 2019-2-18 10:12 PM 發表

做咗幾十年英犬漢奸,你當老處冥流架
師兄:笑話講完。
我想問師兄鷹犬同英犬係咪有啲分別,鷹犬係幫獵人打獵。
英犬係英國人養嘅動物?

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-2-18 10:23 PM 發表

英犬係英國人養嘅動物?
你懂的

引用:
原帖由 tony626 於 2019-2-18 10:24 PM 發表

你懂的
唔明問吓啫,當學多樣嘢!

引用:
原帖由 mart1212 於 2019-2-18 10:23 PM 發表

英犬係英國人養嘅動物?
我代答

鷹犬意為獵鷹同獵犬,即係英國佬美國佬養嘅爪牙,為虎作倀

英犬即係自來狗,硬係要扮英國狗,以為吠得大聲英國佬就會收留佢

一定有同謀

十五囉,林卓廷係咪仲寫緊揮春

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-2-18 11:51 PM 發表

我代答

鷹犬意為獵鷹同獵犬,即係英國佬美國佬養嘅爪牙,為虎作倀

英犬即係自來狗,硬係要扮英國狗,以為吠得大聲英國佬就會收留佢
師兄高論令小弟茅塞頓開!

擺明淡化呢件事

三白眼話:信9錯你條儍仔,你死你賤…………

"控方:林子健做Show控方陳詞直言林子健是「做Show」,質疑其聲稱被擄後回到家,在停車場附近「施施然嘆飲品」達20分鐘,不符合受虐人的即時反應。據報道,林子健在庭上聽罷,本來細聲講咗句「痴線」,但突然打斷陳詞,發狂大罵主控「咁樣講大話嘅」,被裁判官提醒,結果道歉。"

其實佢話緊邊個講大話? 講嘅係閉路電視影到嘅事實喎。
我懷疑其實佢係精神分裂,好似周星馳西遊記入面紫霞同青霞咁,日頭同夜晚係兩個人。 佢應該鬧緊夜晚嘅佢講大話, 而家累咗日頭嘅佢。

白鴿黨冇人性!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]