• 瀏覽: 1,714
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
🦎🐊👿🐢💀🐍🐉🦕🦖🤴🦑🐳🐋🐞🐛🦗🐼🐯🐹🐲
通常好多妓者混雜係裹面。

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-2-18 12:33 PM 發表
呢一波抗爭浪潮,由醫護界引爆,似乎一發不能平息!!
1000人咁多? 咪要預臨記費50萬?

突區嘅人口政策辣㷫咗好多人

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-2-18 12:33 PM 發表
醫護界幾條醫棍想搞起個勢,有人睬佢都得,如果好似佢地咁講,基於公平原則,所有冇身份證既包括遊客都唔應該去醫院睇病,如果唔係就當係歧視處理!

唔敢拍高空俯瞰圖

同一post要出幾多次

引用:
原帖由 ASoIaF 於 18-2-2019 12:30 PM 發表
【新增警方估計遊行人數】由人口政策關注組、人民力量、香港本土、放射良心、鳩嗚團等多個團體舉行「香港超負荷 醫療爆煲 削減單程證遊行」,下午3時將於旺角亞皆老街起步,經過西洋菜街南的前行人專用區,行至廣華醫院,聲援醫護後再遊行至旺角政府合署。大會估計,有約1,000人參加;警方則估計有38......
為何唔見公民黨?

引用:
原帖由 屢禁不改 於 18-2-2019 12:54 PM 發表

麥列菲菲已向淋病,發出通牒!!
麥列菲菲係菲律賓籍
佢在英國讀醫
若按醫委會的排外立場,佢只係nobody,根本冇權代醫護界講野

引用:
原帖由 屢禁不改 於 18-2-2019 12:33 PM 發表
只要777聽我意見,禁止大陸人幫襯私家醫院,睇下醫護界有乜野講

引用:
原帖由 andysan4 於 18-2-2019 12:53 PM 發表
唔敢拍高空俯瞰圖
可以用PhotoShop製造出人山人海的效果
但外判記者屋企個電腦冇PhotoShop,呢個software license好貴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]