• 瀏覽: 21,230
  • 回覆: 342
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 yoshisan88 於 2019-2-16 13:04 發表

真好笑,情報法講明公司和個人必要時要配合中共收集情報,人地唔放心唔用你就話人哋唔尊重你,仲串人哋市場細,等如我去買衫唔鐘意啲衫唔買,你就串我無錢買一樣,使唔使咁串呀? ...
並不覺有任何問題,「串得啱」!各國是有責任跟從中國,並按中央指示處事!

引用:
原帖由 wu0919 於 2019-2-16 12:06 PM 發表
咁請不要賣來香港
你唔用我用,點解唔好黎

引用:
原帖由 josonlai 於 2019-2-16 12:54 PM 發表

入藉都冇用,塊皮又唔係白色,白皮殖民國連原住民都玩到要自殺啦。。
咪理D精神病人啦師兄

引用:
原帖由 @小乂風@ 於 2019-2-16 12:44 PM 發表

各國都沒尊重中國!
其實係淆底

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-2-16 12:49 PM 發表

英國護照入澳洲/NZ係VISA FREE的
你入咗又點,最後都係咁。

附件

12-44-22-292582499.gif(611.98 KB)

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-2-16 12:38 PM 發表
咁大陸人真係唔好再來我地大英女王的澳洲及NZ了
個度係屬於我地英聯邦既地方
澳洲唔係獨立國家?笑咗!大英帝國早已沒有,一哥地位比美國搶咗好耐。

光大陸市場都夠玩啦

引用:
原帖由 做乜很 於 16-2-2019 12:00 PM 發表
早前多個國家都表明抵制華為,指不會使用華為的 5G 設備和技術。未知華為是否心有不甘,還是要還擊,早前高層便指美國呼籲盟友的抵制行動,對其全球業務的影響微乎其微,又指澳洲和紐西蘭的巿場很小,還不及廣州

...
唔係不及惠州咩!?😸

引用:
原帖由 wu0919 於 2019-2-16 12:06 PM 發表
咁請不要賣來香港
咁你做咩上網呀

澳洲D窮鬼

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2019-2-16 12:44 PM 發表
以前D電器無中文說明, , 係呢十年中國強大左才有.因為當年日本仔同歐美睇香港唔上眼.
不嬲都有中文說明書喎。

我只希望5G快些在香港推行,不但可以向全球示範,還能推起香港科技創新,因為香港人出名全球最高智慧,連小學生都很恐怖那種。

引用:
原帖由 做乜很 於 2019-2-16 12:00 PM 發表
早前多個國家都表明抵制華為,指不會使用華為的 5G 設備和技術。未知華為是否心有不甘,還是要還擊,早前高層便指美國呼籲盟友的抵制行動,對其全球業務的影響微乎其微,又指澳洲和紐西蘭的巿場很小,還不及廣州

...
😂只係班傻仔以為自己好勁,就算香港係勁都同無產階級關係不大,因為香港嘅成功係前人積落,關班當年未出世嘅人咩事?😂

引用:
原帖由 cch2801 於 2019-2-16 01:09 PM 發表

你唔用我用,點解唔好黎
禾刀用。

引用:
原帖由 做乜很 於 2019-2-16 12:00 PM 發表

其實香港嘅市場更細,不過高尚港人嘅玻璃心就好大
...
又關香港人乜事
你屋企裝左華為5G網絡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]