• 瀏覽: 32,570
  • 回覆: 217
  • 追帖: 1
+7
不少人走鐵索橋時,都喜歡搖擺橋體,增加刺激感,但這實是危險的行為。廣東陽江市6名遊客,上周五(8日)在北桂園山莊走鐵索橋

咁都唔跌死佢地真係天冇眼!從事件可完全睇到大陸人係幾咁 no9幾咁無知!邊到會有人咁 no9玩d咁弱智既野㗎~🤣🤣🤣🤣🤣

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190216/bkn-20190216043605686-0216_00952_001.html

一屌係設計這條橋
二屌係做橋者
到最後才屌 玩果啲

唉。大陸人!

我在國內旅遊行呢種橋,未試過無人搖的!

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-2-16 05:15 AM 發表
一屌係設計這條橋
二屌係做橋者
到最後才屌 玩果啲
同意到極
設計者不懂國情, 明知同包多on9, 設計時一早要預咗條橋會被另類暴力測試, 應該將佢設計成可以抵受萬年一遇, 地球毀滅級地震。

至於造橋果班, 唔偷工減料就唔係中國人啦。

細細個去ocean park玩,都有一條吊橋,我哋成班細路都係出力搖

大陸人除左貪,無知同無品,仲有就係黑心

搖呀搖,差點搖到奈何橋

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2019-2-16 04:58 AM 發表
不少人走鐵索橋時,都喜歡搖擺橋體,增加刺激感,但這實是危險的行為。廣東陽江市6名遊客,上周五(8日)在北桂園山莊走鐵索橋

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190216/photo/bkn-20190216043605686-0216_00952_001_01b.jpg?20190216044837

咁都唔跌死佢地真係天冇眼!從事件可完全睇到大陸人係幾咁 n ...
呢d係咪香討班盲毛口中的優質大陸人

引用:
原帖由 林鄭常俄 於 2019-2-16 04:58 AM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190216/photo/bkn-20190216043605686-0216_00952_001_01b.jpg?20190216044837

咁都唔跌死佢地真係天冇眼!從事件可完全睇到大陸人係幾咁 n ...
大陸人真係白痴,抵死!

小拿星  甘都唔L死 天冇眼

引用:

有時候真係怕撚左啲死大陸佬

如果係外國 人搖晃呢?

引用:
原帖由 116M 於 2019-2-16 07:16 AM 發表
如果係外國 人搖晃呢?
一樣係抵死!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]