• 瀏覽: 8,622
  • 回覆: 65
  • 追帖: 1
CNN表示,華為曾稱其5G技術至少領先競爭對手們一年時間,這一觀點得到了專家的支持。惠譽咨詢公司的高級技術分析師泰利安(Dexter Thillien)表示,「在我與一些運營商交流時,他們都表示華為現在的技術比另外兩家競爭對手(愛立信和諾基亞)要先進得多。」

領先競爭對手們或至少一年時間,唔阻人前進一年,咁咪隨時比番其他對手反超前咯。明顯阻人追時間,其實驚到咁,過去o個十年廿年人地研究5G時,係你浪費時間搞人中東,抵9死

新聞來源連結:
http://news.wenweipo.com/2019/02/15/IN1902150011.htm

文宣加倍器

美國為了稱霸全世界什麼下流手段都使........

中國呢類世界乞兒罵極都唔走。
華為又洗咗幾多錢買公關呀?

地上最強的美國竟然怕華為怕成咁

或者有其他原因

美蟈自揭假面具,出盡洋相

咪傻啦。
尾角噸禿蠢,
ATT有
五豬衣
㗎。

引用:
原帖由 12345六 於 2019-2-15 09:13 PM 發表
同傑青死要踎喺中共下嘅香港,罵極都唔走,日日鳩叫反中反共,喺度瀨死,同出一徹喎!

美國今次為太卑鄙了,以用艾風為恥!

引用:
原帖由 hksarceo 於 2019-2-15 09:31 PM 發表
或者有其他原因
因為用華為五豬,老味唔能夠竊聽。

引用:
原帖由 hksarceo 於 2019-2-15 09:31 PM 發表
或者有其他原因
因為美國既晶片全部有監控, 如果唔用佢既晶片用華為.咁佢咪無得監控全世界?

明知自己已大幅落後,追趕不易,唯有用霸權方式攬炒,佢又絕口不提自己竊聽的醜事.

美國佬同黃絲同一心態,唔抵得中國人叻過自己。

引用:
原帖由 daiichi 於 2019-2-15 08:30 PM 發表
CNN表示,華為曾稱其5G技術至少領先競爭對手們一年時間,這一觀點得到了專家的支持。惠譽咨詢公司的高級技術分析師泰利安(Dexter Thillien)表示,「在我與一些運營商交流時,他們都表示華為現在的技術比另外兩家競爭對手(愛立信和諾基亞)要先進得多。」

領先競爭對手們或至少一年時間,唔阻人前進一年,咁咪隨時比番其他對手反超前咯。明顯阻人追時間,其實驚到咁,過去o個十年廿年人地研究5G時, ...
啊爾斯通   自己友都照食何況你d黃皮膚!

引用:
原帖由 12345六 於 2019-2-15 09:13 PM 發表
有病的契弟,莫非世界是美國的,仲有要自認就自己認乞兒⋯⋯唔阻12345

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]