• 瀏覽: 7,715
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
+6
六萬年都不可能超越中國。

60年內攪掂廁所都冇可能!

引用:
原帖由 st105 於 2019-2-15 08:20 PM 發表
6年搞定公共衛生,強奸案,都當羸啦
天竺人用大量Phenyl消毒都冇用

印度同中國22K省都要搞番場文革洗淨毒素

引用:
原帖由 krolik 於 2019-2-16 12:10 AM 發表
印度同中國22K省都要搞番場文革洗淨毒素
天竺需要的是如下:彼得大帝、葉卡捷琳娜二世、普希金、日露戰爭、血腥周日,1905年革命、波坦金戰艦、布爾什維克、列寧、冬宮、阿芙樂爾號巡洋艦和十月革命,斯太林、五年計劃、大清洗和偉大的衛國戰爭

祖國加油💪 我唔係假民戰亂 我係真係愛國。希望我既國家成為一個大國 唔會俾日本仔美國佬欺負。

引用:
原帖由 太大星 於 2019-2-15 10:51 PM 發表

中國都有56個民族,但印度的問題很難解決,剰係種性問題、無統一文字語言(共十七種文字、22種官方語言)已經無得救。
印度白人較聰明,但蠢人佔多數,結果平均智商只有80。
印度是一個聯邦國,各個邦有自己的法律制度利益,你剩係睇佢啲火車已經唔掂,廿年都追唔到中國。 ...
同意, 發展中既國家就好似教小朋友一樣, 太民主太給他們自由就一定失敗~
(能夠識諗識自控既小朋友係萬中無一)

人好奇怪, 乜都冇好窮既時候就好團結好努力( 好像乜都唔識初學既時候就好謙虛 ),
但開始有些少甜頭,生活開始好了,就開始自私自利和自我中心(好像學嘢學到某個級別比身邊既人叻就開始自滿),
攪到好多人永遠半桶水,永遠都去唔到終點, 只會係條"跑道"中途就停滯不前或撞板......

地方又大,人太多(不像歐洲小國), 沒強硬手段好難短時間將國家升上另一個層次,
你看中國和新加坡都係靠強硬作風由亂變成咁有系統........
鄧小平就係短時間將國內當時咁亂咁多問題,短時間攪到有聲有色 (呢樣從沒有人想過可做到,8964後,當時香港真係覺得國內只會更差或保持住這樣水平,.....)

[據說?]印度有一部完善的規定議會民主政體的憲法,這是印度民主政治的標誌。經過多次修訂,這部憲法多達395條,1000多項具體條款,號稱「世界上最長的憲法」。
被洗腦的人會信只要有民主就會經濟發達, 人民生活就會好 ...
引用:
原帖由 chilawytk 於 2019-2-15 01:36 PM 發表

嫦娥四號降落月球背面  

2019年,在新的一年裡,中國向全世界展示了什么是中國力量,在嫦娥四號降落月球背面的那一刻,全世界都沸騰了,近日中國又傳來新一代固液結合長征六號甲運載火箭正在攻關的消息,計劃于2020年底首飛,中國在航天領域、軍事領 ...

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-2-16 12:23 AM 發表
[據說?]印度有一部完善的規定議會民主政體的憲法,這是印度民主政治的標誌。經過多次修訂,這部憲法多達395條,1000多項具體條款,號稱「世界上最長的憲法」。
被洗腦的人會信只要有民主就會經濟發達, 人民生活就會好 ...

...
大六公知說天竺有免費醫療和仿製藥,比震旦優勝

引用:
原帖由 三級警司 於 2019-2-16 12:30 AM 發表

大六公知說天竺有免費醫療和仿製藥,比震旦優勝
點解美帝呢個國際警察唔鬧印度係山寨同侵害知識產權? 所謂國際標準真係非常多

引用:
原帖由 chilawytk 於 2019-2-15 01:36 PM 發表
http://n.sinaimg.cn/mil/crawl/57/w550h307/20190214/Zbpk-hswimzz4018792.jpg
嫦娥四號降落月球背面  

2019年,在新的一年裡,中國向全世界展示了什么是中國力量,在嫦娥四號降落月球背面的那一刻,全世界都沸騰了,近日中國又傳來新一代固液結合長征六號甲運載火箭正在攻關的消息,計劃于2020年底首飛,中國在航天領域、軍事領 ...
印度佬你都信

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-2-15 07:39 PM 發表
一大一綠分分鐿最大得益是差差
因為同是咖哩咖啡,文化同崇教近
例如丫差可以走去扮巴基!但你分唔到送錯禮
講乜九 柒少陣啦

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-2-16 12:18 AM 發表

同意, 發展中既國家就好似教小朋友一樣, 太民主太給他們自由就一定失敗~
(能夠識諗識自控既小朋友係萬中無一)

人好奇怪, 乜都冇好窮既時候就好團結好努力( 好像乜都唔識初學既時候就好謙虛 ),
但開始有些少甜頭,生活開始好了,就開始自私自利和自我中心(好像學嘢學到某個級別比身邊既人叻就開始自滿),
攪到好多人永遠半桶水,永遠都去唔到終點, 只會係條"跑道"中途就停滯不前或撞 ...
以我在天竺、東瀛、露西亞和宇宙國的遊歷考察,天竺不會崛起原因是沒有民族覺醒

人口紅利先係重點!!就講食飯,每餐每人產生1蚊紅利/經濟價值,一日三餐乘14億已經係42億基本人口紅利。

三哥沒統一官方語言,高鐵又流產。。。難

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]