• 瀏覽: 125,043
  • 回覆: 436
  • 追帖: 11
+20
大隻救護男與結婚4年妻子迎接新生命,但陪妻子入產房的竟是另一陌生男子!
37歲的阿可2010年經同事介紹,認識年輕7歲、任職物理治療助理的阿豆。他形容對方是理想對象:「她自己帶飯上班,是一個頗節儉的人。她放假會踏單車,或者在家執拾。我覺得她都頗健康,又不沾煙酒。」...

娶大陸女人真係要特別小心
否則真係隨時後悔一生

新聞來源連結:

https://hk.lifestyle.appledaily.com/nextplus/magazine/article/20190215/2_654714_0

唔係恐怖,係開放

個男人睇個款應是新移民

假面人

一定是女的問題啦
放棄她

救護男今次算好彩,唔係等真係有自己嘅小朋友先至發現仲麻煩。

唔係作文咩? 響鄉土咪篤爆咗咩?

屎忽全冇呢個煩惱

引用:
原帖由 香港樓奴 於 2019-2-15 08:57 AM 發表
一定是女的問題啦
放棄她
放棄咁便宜佢?緊系告啦通姦兼假結婚啦,通姦通到咁大牌入產房,成個劇本佢儲心積累根本贏硬…
知唔知果對姦夫淫婦點解咁高調?系因為唔洗比二三十萬蚊中介已經生咗個香港BB第日可以申請埋個老豆團聚,幸福到呢…

有無咁L荒唐毒果又比$人做新聞

引用:
原帖由 錢太多4 於 2019-2-15 08:48 AM 發表
個男人睇個款應是新移民
反 上腦?
就算香港 十八代 當年 都係 清朝 💁🏿‍♂️💁🏿‍♂️

引用:
原帖由 makm 於 2019-2-15 08:59 AM 發表
救護男今次算好彩,唔係等真係有自己嘅小朋友先至發現仲麻煩。
救護男唔算好老公,對老婆不聞不問。一個月返兩晚屋企沒所謂,生仔又沒請定假。睇怕平時又係唔關心老婆懷孕。

oh no

......
引用:
原帖由 高大肥肥菠菜 於 2019-2-15 09:37 AM 發表
貪人靚女又話人帶飯好女仔 直接d寫 因為佢靚女好過啦 扮咩好男人 一係性冇能 吾鍾意靚女 一係虛偽 一係鍾意男人 扮咩晒野
又講埋大隻佬要 hehe.. 無你地收..

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]