• 瀏覽: 1,839
  • 回覆: 35
+2
鬼佬眼中嘅殲20原來咁勁!

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-2-15 09:23 AM 發表
鬼佬眼中嘅殲20原來咁勁!
係扮鬼佬。j20+pl15, 喺f35+流星面前,完全唔入流,只係活靶命運,點可能係top  fighter?

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-2-15 12:20 PM 發表
流星? 好明顯係流㗎啦!
唔敢面對事實?

重申一次,美國佬所有武器都會經長時間測試兼有效發生作用先會服役嘅,而大陸剛剛相反,射得郁就算成功?好多長程東風導彈就一例,只試過一次固定目標就成功?

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2019-2-15 01:23 PM 發表
重申一次,美國佬所有武器都會經長時間測試兼有效發生作用先會服役嘅,而大陸剛剛相反,射得郁就算成功?好多長程東風導彈就一例,只試過一次固定目標就成功? ...
https://www.guancha.cn/military-affairs/2016_04_28_358572.shtml

美國華盛頓自由燈塔網站2016年4月27日報道中國第七次試射WU-14高超音速飛行器成功

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-2-15 01:33 PM 發表

https://www.guancha.cn/military-affairs/2016_04_28_358572.shtml

美國華盛頓自由燈塔網站2016年4月27日報道中國第七次試射WU-14高超音速飛行器成功
首先我要講, 呢D國防機密唔應該由他國透露出嚟, 佢地根本唔會知, 衛星亦只係睇到好細少, 所以呢D網評係外國發文唔可信, 仲有試驗只係一載具, 唔係導彈試驗, 舉一例, 東風21D, 26話好勁可以擊中移動目標, 但咁耐以來冇一次試射過, 只有所謂有一次話擊中在內海嘅"遠望四號", 有晒座標, 有陸雷達探測到, 船仲開啟埋GPS, 船係固定或慢速, 而圖片顯示擊中只係輕微損毀, 一次就算成功? 點樣樣擊中大海中高速移動航母呀?

附件

下載 (7).jpg(9.3 KB)

下載 (7).jpg

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2019-2-15 02:23 PM 發表

首先我要講, 呢D國防機密唔應該由他國透露出嚟, 佢地根本唔會知, 衛星亦只係睇到好細少, 所以呢D網評係外國發文唔可信, 仲有試驗只係一載具, 唔係導彈試驗, 舉一例, 東風21D, 26話好勁可以擊中移動目標, 但咁耐以來冇一次試射過, 只有所謂有一次話擊中在內海嘅"遠望四號", 有晒座標, 有陸雷達探測到, 船仲開啟埋GPS, 船係固定或慢速, 而圖片顯示擊中只係輕微損毀, 一次就算成功 ...
笑鬼死,又係軍盲一個,所有在大氣層外飛行的物體,六十年代美俄已經可以完全監察,吾係點造導彈預警系統。

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-2-15 02:26 PM 發表

笑鬼死,又係軍盲一個,所有在大氣層外飛行的物體,六十年代美俄已經可以完全監察,吾係點造導彈預警系統。 ...
你都識講啦, 導彈預警系統係有多個衛星探測飛行目標架, 你想講咩呀?

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2019-2-15 02:34 PM 發表

你都識講啦, 導彈預警系統係有多個衛星探測飛行目標架, 你想講咩呀?
開始語無淪次了,夠鐘食藥。

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-2-15 02:41 PM 發表

開始語無淪次了,夠鐘食藥。
唔夠我講啦, 冇得反駁?

引用:
原帖由 前晚巨額香蕉 於 2019-2-15 02:48 PM 發表

唔夠我講啦, 冇得反駁?
同精神病人輔導唔係我專長。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]