• 瀏覽: 19,758
  • 回覆: 320
+6
掟石殺人,傷人不是良知!是謀殺!

同情暴徒的,都是暴徒,失去人的良知!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 09:51 PM 發表
香港人並唔介意香港失去價值

但我地香港人介意D偷渡落來嘅犯罪份子響度賴死
我地介意D單程證響度賴死
我地介意D口講愛黨愛國嘅中華人民共和國人唔返去大陸享用巨大發展機遇。

如果令香港失去價值可以令到D中華人民共和國人返去大陸享受共產黨嘅愛,

我地香港人願意犧牲, 令到香港變得毫無價值! ...
但你吾介意南亞人強姦香港女人, 打家劫舍。 組織黑社會 恐嚇香港人。 你唔南亞人 在香港攞綜援攞公屋。 點解呢?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 10:46 PM 發表
邊個都可以代表香港。 有良知同道德是非觀念就可以。
你都可以。
你有?

我不說樓主是否失良知!
不過,佢是港人公敵!

封帖啦

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 09:51 PM 發表

我地介意D口講愛黨愛國嘅中華人民共和國人唔返去大陸享用巨大發展機遇。

如果令香港失去價值可以令到D中華人民共和國人返去大陸享受共產黨嘅愛,

你上一代係單程證/偷渡的,咁重唔走😂😂

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 10:46 PM 發表
邊個都可以代表香港。 有良知同道德是非觀念就可以。
你都可以。
我知我唔可以, 至少唔會以自己的道德標準冠於其他人!

香港沒落, 亦標誌住大陸將會走向封閉
世界不再相信中國

引用:

何解唔介意南亞裔假難民
叫你家人小心點啦!這班人乜都做得出

毒果冇政治工具?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]