• 瀏覽: 19,740
  • 回覆: 320
+6
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 10:46 PM 發表
邊個都可以代表香港。 有良知同道德是非觀念就可以。
你都可以。
嘩,又呃儍仔。甘大義凜然,真係個個去殺人放火都係為左香港好。

提示: 違規內容已被屏蔽

唔準 綁架 良好 市民
唔準 勒索 軟弱 政府
唔準 要求 政改 贖金
唔準 強佔 馬路 撕票

WE HAVE KIDNAPPED Ordinary Citizen 6381人(富豪,名人,神,高官,政府人員,公務員)
勒索文by警察全體 弱勢政府 =/= 公務員政府
689份NOTE(香港警察) DEMAND 美字Political R eform (取締香港政府唔準) 香港警察謀殺法官黃佩琪罪名成立。
FI6份NOTE(周生生,周大福,LCW,香港警察,IRD,EDB)LE and (一級偽造案底) Enforce labour arrest and murder 香港警一級謀殺皇室 x 1000次.

NOTE:禁止謙遜地撕票終審庭出面隻像.法律.送達。
反對撕票,市民無罪。- The Lord Your God .示.

https://www.facebook.com/LeungYatChun.Jainx

香港有乜可以失去樓主所講嘅價值呀,噏乜9呀

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 09:51 PM 發表
香港人並唔介意香港失去價值

但我地香港人介意D偷渡落來嘅犯罪份子響度賴死
我地介意D單程證響度賴死
我地介意D口講愛黨愛國嘅中華人民共和國人唔返去大陸享用巨大發展機遇。

如果令香港失去價值可以令到D中華人民共和國人返去大陸享受共產黨嘅愛,

我地香港人願意犧牲, 令到香港變得毫無價值! ...
香港係 中國一份子
去邊都係 中國範圍

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 09:51 PM 發表

我地介意D口講愛黨愛國嘅中華人民共和國人唔返去大陸享用巨大發展機遇。

如果令香港失去價值可以令到D中華人民共和國人返去大陸享受共產黨嘅愛,

得閒幻想一下可以暫時平𧗽你無奈的一生

而家香港好多人質素低下,香港人只不過是多年前在大陸落嚟的,所以香港人唔好成日話大陸人、大陸人,誰不知自己都係,只不過比人早幾年落嚟啫!香港人

引用:

就係你呢班乜7都唔識, 沒有遠見, 沒有社會高層經驗的人吵來吵去; 亦沒有理會我們一大大大班主流的看法; 加上以為自己是對又唔理其他人, 仲話去救社會. 哈哈

引用:
原帖由 andyyyy 於 2019-2-14 10:43 PM 發表

又香港人又我哋,香港人都比你一條友代表晒!
鄉土內支持中共國共慘黨一個人一票選香港香港行騙長官,正正就是最無資格批評別人代表他的人。
你會支持小圈子選香港特狗?

樓主戇鳩扮代表

你憑乜代表香港人?

引用:

自己老豆老母落黎就得

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 11:29 PM 發表
良知、道德同是非觀念。
佔中暴徒,由掟石一刻,已經失去良知!

幾個大男人,包圍一位中年女仕,用腳踢她,這班人已放棄道德,良知!

樓主不想聽事實!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]