• 瀏覽: 19,739
  • 回覆: 320
+6
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 09:51 PM 發表
香港人並唔介意香港失去價值

但我地香港人介意D偷渡落來嘅犯罪份子響度賴死
我地介意D單程證響度賴死
我地介意D口講愛黨愛國嘅中華人民共和國人唔返去大陸享用巨大發展機遇。

如果令香港失去價值可以令到D中華人民共和國人返去大陸享受共產黨嘅愛,

我地香港人願意犧牲, 令到香港變得毫無價值! ...
5) "香港人並唔介意香港失去價值", 我好肯一個正常既香港人都好介意香港失去價值
你成篇野, 真係"每一句"都有價值觀偏離(大幅偏離個隻), 仲好意思強調自己有價值觀...........

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 11:38 PM 發表
我老豆老母係乜野人,並唔影響我成爲乜野人。

你地中華人民共和國人都唔願意返大陸享用巨大發展機遇嗎?都唔願意返大陸享用共產黨嘅愛瑪? ...
你係咪人我鳩知咩!我只係想知你老母係咪喺度賴死,咪能講假話呀!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 11:29 PM 發表
良知、道德同是非觀念。
是非不分講良知,想知你老豆老母係咪賴死你又唔講真話

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 11:45 PM 發表
冇啵!

甘你究竟願唔願意返大陸享用巨大發展機遇同共產黨嘅愛呢?
咁你係咪原居民?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 11:40 PM 發表

你有冇用過大英帝國發出嘅身份證?

你當時覺得自己係英國人嗎?
你搞錯左一樣野, 香港身分証已經印左中華人民共和國香港特別行政區, 你認唔認都好, 你作為"中華人民共和國香港特別行政區"永久居民已經是中國人
英屬香港並不表示香港人就是英國人, 嚴格來講, 香港只屬英聯邦, 不屬英國, 而且英國只是租借香港
澳洲加拿大都屬英聯邦, 並不表示澳洲人加拿大人都是英國人, 英國重來都不承認英國海外英聯邦民眾就係英國人

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 11:47 PM 發表

香港響被共產黨同中華人民共和國人入侵之後已經失去價值。

只有真港人先至會體會到。

所以,中華人民共和國人只會係假港人。
死開啦, 你不代表香港人.

樓主你唔知醜字點寫, 腦筍都未生埋.

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 11:38 PM 發表
我老豆老母係乜野人,並唔影響我成爲乜野人。

你地中華人民共和國人都唔願意返大陸享用巨大發展機遇嗎?都唔願意返大陸享用共產黨嘅愛瑪? ...
不怕你想不到,只怕你做不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你代表什麽人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]