• 瀏覽: 19,723
  • 回覆: 320
+6
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 09:51 PM 發表
香港人並唔介意香港失去價值

但我地香港人介意D偷渡落來嘅犯罪份子響度賴死
我地介意D單程證響度賴死
我地介意D口講愛黨愛國嘅中華人民共和國人唔返去大陸享用巨大發展機遇。

如果令香港失去價值可以令到D中華人民共和國人返去大陸享受共產黨嘅愛,

我地香港人願意犧牲, 令到香港變得毫無價值! ...
又香港人又我哋,香港人都比你一條友代表晒!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 10:46 PM 發表
邊個都可以代表香港。 有良知同道德是非觀念就可以。
你都可以。
阿豬阿狗都代表香港慳啲啦!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 10:46 PM 發表
邊個都可以代表香港。 有良知同道德是非觀念就可以。
你都可以。
佢有,代表到嘅,死在你無,又代表人………死得啦。

你憑乜嘢代表香港人?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 09:51 PM 發表

我地介意D口講愛黨愛國嘅中華人民共和國人唔返去大陸享用巨大發展機遇。

如果令香港失去價值可以令到D中華人民共和國人返去大陸享受共產黨嘅愛,

你能代表香港人?

上面個個都問你同一條問題,樓主你收皮啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

你老豆老母係原居民?請你講真話

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 10:56 PM 發表

冇錯,有良知同道德是非觀念就可以,
但係中華人民共和國人就唔可以。
請你接受現實, 睇睇自己張身分證, 所有香港永久居民都係"中華人民共和國人"

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]