• 瀏覽: 2,410
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 21:36 發表
我地香港人要齊心,要團結,要唱好大陸,唱好共產黨,唱衰香港,

勸導中華人民共和國人返大陸享福
勸導中華人民共和國人返大陸享用優質醫療,睇仁心仁朮嘅大陸醫生
勸導中華人民共和國人返大陸享用巨大發展機遇
勸導中華人民共和國人返大陸享用共產黨無微不至嘅照顧

只要我地齊心,中華人民共和國人一定能夠感受 共產黨嘅愛,一定會拖男帶女甘返大陸! ...
白痴言論,返入青山啦,真係好想23條快d立法,還返香港社會和諧

講得好,大陸咁好乜都,無謂黎香港咁委屈佢哋

停晒社署的資源和社署班人。  150個咪立即返去唔落呢law

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 09:36 PM 發表
我地香港人要齊心,要團結,要唱好大陸,唱好共產黨,唱衰香港,

勸導中華人民共和國人返大陸享福
勸導中華人民共和國人返大陸享用優質醫療,睇仁心仁朮嘅大陸醫生
勸導中華人民共和國人返大陸享用巨大發展機遇
勸導中華人民共和國人返大陸享用共產黨無微不至嘅照顧

只要我地齊心,中華人民共和國人一定能夠感受 共產黨嘅愛,一定會拖男帶女甘返大陸! ...
歷史上人類幾時才會齊心😁

喂!你估以前啊!人地有眼睇,有耳聞架!

引用:
原帖由 002534 於 2019-2-15 01:04 AM 發表

白痴言論,返入青山啦,真係好想23條快d立法,還返香港社會和諧
同呢d白痴講呢都多餘啦,香港係中國嘅,夠薑就郁手,唔郁就收爹!不過,由於美國好快就會pk,呢d低等生物最好快d離開地球。

引用:
原帖由 赤共 於 2019-2-15 09:50 AM 發表
支持驅趕chi na 人返大陸
你唔記得尼到,系中華人民共和國的香港特別行政區?😂美狗 返去美國食狗屎啦,中國香港關你地班畜牲咩事?

引用:
原帖由 赤共 於 2019-2-15 09:50 AM 發表
支持驅趕chi na 人返大陸
所以你哋就落旺角踢人個喼,哈哈哈廢青真小學雞到不得了

引用:
原帖由 002534 於 2019-2-15 01:04 AM 發表

真系感到呢d盲好煩,日日出d廢貼.香討遲下可能越來越少人,就系因為呢d人把呢到搞死

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]