• 瀏覽: 13,552
  • 回覆: 89
  • 追帖: 7
好詳細

妖邪國度。

你們中共都想移民美國,還要監控世界???

美爆 美國遲早淪為孤兒仔

引用:
原帖由 樹問 於 2019-2-14 12:10 AM 發表

咁中國發明火藥, 中國有義務監控老尾的武器啦.
講得好 👍👍

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 12:21 AM 發表
請唔好亂講。

共產黨冇發明火藥,中華人民共和國亦冇發明火藥
火藥出現嘅時候,地球上並冇中華人民共和國,亦冇你地呢種叫 中華人民共和國人嘅生物 ...
你真係唔好亂講,明明講中國發明,冇提中華共和國,你係咪有中共恐懼症😂

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-2-14 12:21 AM 發表
請唔好亂講。

共產黨冇發明火藥,中華人民共和國亦冇發明火藥
火藥出現嘅時候,地球上並冇中華人民共和國,亦冇你地呢種叫 中華人民共和國人嘅生物 ...
係中國, 黨 可以是任何黨, 互聯網關老美共和黨乜事 !!!

引用:
原帖由 會計界選民 於 2019-2-13 10:52 PM 發表
其實美國佬咁緊張周圍叫人禁用華為,好大可能係呢個原因。
美國政府監控全世界,令人毛骨悚然。

全世界都知道美國監控全世界,只要收唔足保護費,即刻反面支持反對派! 

引用:
原帖由 會計界選民 於 2019-2-13 10:50 PM 發表
你們都用華為,還讓我怎麼監控世界?”

美國政府為什麼總是跟華為過不去?

對這個問題,我們也聽到了不少答案。其中有一個是頗有說服力的:即大家都用華為了,那美國拿什麼監控世界呢?為了驗證這個回答,刀客分別請教了三位網絡專家。

沈逸 (復旦大學網絡空間治理研究中心主任)

如果談美國人對通信的監聽,用西方媒體自己的話說,“美國監聽著全球90%的通信”。這一點,在斯諾登披露的“棱鏡計劃 ...
又一賊喊捉賊的鐵証,仆你個臭街美國佬!

明白了。

引用:
原帖由 witherhill 於 2019-2-14 12:58 AM 發表

同意,大家諗下美國人可以上網鬧美國總統和政府,大陸人可以上網閙雜種和中共嗎?
如果要把監控權交俾美國或中共,正常人都令願俾美國啦!
你鬧美國總統會比消失,梗本冇人知
你鬧國家主席,最多拉去恐嚇

引用:
原帖由 hanE 於 2019-2-14 05:13 AM 發表

攪錯,無可否認嘅係佢層皮,唔知佢有冇問過白種眼中佢係乜人?假如白種毫不猶豫答佢,(你係白種)咁佢就真係要換咗層皮先講啦!呃到自己無用!要呃到白種先可以話自己唔係中國人。 ...
你太高估班傻人   米高積信分身家都改變吾到佢黑人架身份   班傻人有咩資格?  白人睇佢 同睇隻狗冇分別!  等同一d冇禮貌架白豬我地都係睇豬咁睇!

引用:
原帖由 muddrex 於 2019-2-14 06:25 AM 發表

係美國,你可以反今屆政府但愛國,可以用自己投票權去選自己認同嘅黨派、候選人。所以好多人可以大聲閙、公開閙特朗普但依然愛國。
係中國,你反政府等於唔愛國,就算自己想中國好,只要你反對現在嘅政府,你就已經唔愛國。亦唔會有人敢、可以公開閙領導人。

呢個就係分別。 ...
你太吾了解歷史   中國幾千年歷由盛轉衰   都係因為朋黨之亂!白人歷史太短 其本由  羅馬滅亡後開始!而白人用架  制度法律都係 中東  雅典   羅馬   亂合而成!    其本上  白人歷史背景嚴重不夠  所以白人政治  一味較搶!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]