• 瀏覽: 84,708
  • 回覆: 652
  • 追帖: 8
+3
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-2-12 05:10 PM 發表
城邦傑青
救生員買倫敦金求富貴

引用:
原帖由 李香琴吹波波 於 2019-2-12 05:41 PM 發表

當初佢老豆射落海眯冇事.
而家都冇事!個仔坐

引用:
原帖由 武德鼎 於 2019-2-12 06:22 PM 發表

咁間屋點? 照按咗定冇按?
業主都無授權借, 你試下用短江中心物業去借錢, 話業主有授權你借錢, 財仔又信你, 借到返嚟, 該業主洗唔洗幫你還呀?

165萬中介廢, 中介應該知道發生咩事啦

正一死仔

引用:
原帖由 李香琴吹波波 於 2019-2-12 05:41 PM 發表

當初佢老豆射落海眯冇事.
😂😂😂😂

一睇就覺條友智力有D問題

智力不全既人簽既文件仲有冇法律效力?

成件事咁假既 肯定俾中介威脅爆大獲啦

有無咁x 蠢呀, 借200 個, 165 個就咁俾左中介, 23個俾左倫敦金靚妹
即係淨番少少得錢自己洗

我諗個衰仔係當自己父母係仇人

引用:
原帖由 mazingerv1 於 2019-2-12 06:04 PM 發表

父母應該唔使還錢,條衰仔上嗮身,財仔咪追條敗家仔囉,敗家仔咪破產囉。
但係層樓按左喎,律師樓有文件,打官司都好甘

引用:
原帖由 jfave3737 於 12-2-2019 05:06 PM 發表

與父母弟妹同住荃灣麗城花園的年輕兼職救生員,瞞著父母向財務中介提供父母身份證副本,安排申請按揭貸款。青年及後成功以虛假的授權文件,將父母名下的麗城花園單位抵押予財務公司,取得250萬元貸款。他將大部份貸款交給中介,另花23萬元投資倫敦金,餘款用於吃喝玩樂。直至父母收到財務公司的還款通知,報警始揭發案件。涉案 ...
救生員...... 最叻詐病呃病假去兼職做保鑣,再唔係就走去日本放火
依家仲偽冒文件

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-2-12 05:53 PM 發表
其實層樓冇佢名, 點解又可以按到???
所以有”手續費”..

引用:
原帖由 jfave3737 於 2019-2-12 05:06 PM 發表
青年瞞父母抵押物業借貸250萬元 大部份交給中介餘款買倫敦金兼吃喝玩樂

與父母弟妹同住荃灣麗城花園的年輕兼職救生員,瞞著父母向財務中介提供父母身份證副本,安排申請按揭貸款。青年及後成功以虛假的授權文件,將父母名下的麗城花園單位抵押予財務公司,取得250萬元貸款。他將大部份貸款交給中介,另花23萬元投資倫敦金,餘款用於吃喝玩樂。直至父母收到財務公司的還款通知,報警始揭發案件。涉案 ...
寧生敗家仔, 莫生蠢純兒。。。。佢老豆上世一定欠落好多債, 先生到個蠢既敗家仔。。。。

想知有冇食到條倫敦金囡。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]