• 瀏覽: 33,456
  • 回覆: 295
  • 追帖: 2
+6
赤裸裸的威脅!匈牙利小心為上~

敷衍住就行了 ! 中國自會應付的~

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-2-12 04:24 PM 發表
要唔要大陸廠加班趕製黃背心、黃頭巾、黃底褲之類呀??
仲有白頭盔呀!

引用:
原帖由 charlir2005 於 2019-2-12 04:25 PM 發表
匈牙利外長真夠薑, 在記者會上當面串美國國務卿虛偽

呢啲咪人話

引用:
原帖由 CS601P 於 2019-2-12 06:47 PM 發表
最可笑系美國佬當全世界都忘記斯諾登及稜鏡計劃...

=======
全世界都知道渠老美是乜料,但淫威之下,有誰敢指摘條惡霸? 等美國經濟衰退、債務泡沫爆煲,到時一沈百踩,個個便會對渠老美有仇報仇。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-2-12 04:24 PM 發表
要唔要大陸廠加班趕製黃背心、黃頭巾、黃底褲之類呀??
係就最好啦!

尾狗搖著尾巴速走

引用:
原帖由 hlover96 於 12/2/2019 16:22 發表
匈外長反擊 美 國務卿的完整視頻
https://v1.huanqiucdn.cn/db436c3avodtransgzp1253159997/9fdd78ba5285890785439250489/v.f30.mp4
當場打臉...兩次直斥美國虛偽,真是毫不留情面,
...
真係好樣衰,咁樣畀人當面屌 9 佢!好心美國堂堂大國,就唔好咁小家啦,叫自己嘅科技公司做好啲,再唔係補貼佢哋同華為鬥,好睇好多!

係外交層面記者會咁樣講,己經係好唔俾面 ,同普通人交往當面屌7你無咩分別 
不過匈牙利真係小心好快出現黃背心

通常講真話嘅人都無好下場

引用:
原帖由 charlir2005 於 12/2/2019 16:25 發表
匈牙利外長真夠薑, 在記者會上當面串美國國務卿虛偽

觀眾睇得開心,不過政客唔應該講得咁白。

佢應該會好快死,交通意外?心臟病?還是被屈做恐怖分子然後光天白日槍殺佢?

希望美國大人有大量,俾人屌得咁應都唔好咁小器去殺人滅口!

美國佬最危險。匈奴人都唔係蠢嘅。

睇你老美狗急跳牆,就知華為產品真係勁抽。

美狗係全世界最恐怖份子

係人都知

引用:
原帖由 x747x 於 2019-2-12 07:15 PM 發表

真係好樣衰,咁樣畀人當面屌 9 佢!好心美國堂堂大國,就唔好咁小家啦,叫自己嘅科技公司做好啲,再唔係補貼佢哋同華為鬥,好睇好多!
剛剛看台灣新聞
報導 美匈外長 會談,都是 美國務卿的談話
對匈外長的 回應,都匿而不報,或者輕描淡寫成:中匈 匈俄 合作無損 和美國盟友關係
反正絕對不告訴台灣人 真相
這和造假新聞有什麼 不同
藍綠媒體 一樣 幫美國說謊...真是看門狗做久了,自帶乾糧的覺悟 超高

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]