• 瀏覽: 33,435
  • 回覆: 295
  • 追帖: 2
+6
主人比匈人大大巴車落去...城邦旺財今次射唔出鳥

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-2-12 04:27 PM 發表
蓬佩奧東歐第一站就咁飽
美國國務卿被當場打臉
兩次被直斥 虛偽
可見匈外長 有多憤怒

引用:
原帖由 charlir2005 於 2019-2-12 04:29 PM 發表
如果成日話人的水果有毒, 攞去化驗室劏開驗下囉

水果難見到這種新聞
美國被當場打臉,怎麼可以報出來

天下事無奇不有,整個國家仲要係一個大國,動用所有外交力量,利誘有之、威脅恐赫他國亦有之,去圍攻一間企業。仲要頻頻被其他國家打面而仲未知醜未知衰未放棄。咩叫竭斯底里無所不用其極。

引用:
原帖由 hlover96 於 2019-2-12 04:55 PM 發表

水果難見到這種新聞
我講嘅唔係毒果報, 係指真正食得嘅生果

真相係,華為太安全無後門
搞到美國佬無得再隨意竊聽全世界人民

引用:
原帖由 hlover96 於 2019-2-12 04:22 PM 發表
匈外長 反擊 美國國務卿的完整 視頻
真是毫不留情面,當場打臉...兩次直斥美國虛偽
https://v1.huanqiucdn.cn/db436c3avodtransgzp1253159997/9fdd78ba5285890785439250489/v.f30.mp4 ...
有種,正,向強權說不

好一招太極,唔關我小國事,問吓法國同德國先,笑爆嘴。叫佢唔好同普京行埋,講到底又係唔想歐洲佬同普京買天然氣,要買就同美國高價買。民主自由?呃香港班智障,你估老美啲黑金收賣傳媒,世人唔洗還呀

引用:
原帖由 yeungph 於 2019-2-12 04:58 PM 發表
天下事無奇不有,整個國家仲要係一個大國,動用所有外交力量,利誘有之、威脅恐懼他國有之,去圍攻一間企業。仲要頻頻被其他國家打面而仲未知醜未放棄。咩叫竭斯底里無所不用其極。 ...
因為得5G得天下, 美國點容忍中國叻過佢?

繼續吧美國!真係想睇下竭斯底里威逼利誘到底越黎越多國家支付定遠離。

引用:
原帖由 hlover96 於 2019-2-12 04:55 PM 發表

水果難見到這種新聞
香港啲電視電台都唔會報,班記者私下收錢,你估真係公正公義咩

正如係街, 有條Nike員工警告你唔好著Adidas鞋, 否則會得罪Nike

吊你老味咩, 我用咩著咩關你柒事

歐洲已合謀反美

你咁老實爆尾腳佬湧,下次黃底褲便出現你國家! 仲要話你貪污,出賣國家九百幾樣罪名送比你! 
你很勇敢我很佩服,敬禮!!!
但祝你好運了!方丈很9少氣!

吊~真係 PK 美國佬,自己唔用咪唔用囉,人哋用又關九你事咩~睇你幾時反肚!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]