• 瀏覽: 13,435
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
+3
咁都信

咁唔鐘意打佢落嚟反正斑白痴有自大狂躁狂症

呆仔燒壞腦冇得救了,一定係被菜婆逼佢地每日交5貼假新聞監生將呢班呆仔逼瘋,菜婆冇陰功。

抵死

共產黨雖然低B, 但唔係SB卦.....

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2019-2-12 04:23 PM 發表
明知故犯,抵死
同意

飛台灣囉。

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2019-2-12 04:23 PM 發表
明知故犯,抵死
明知故犯,批燃死。條路自己揀,仆街吾好喊

引用:
原帖由 litiangao 於 2019-2-12 04:16 PM 發表
紐西蘭航空公司(Air New Zealand)9日一架飛往上海班機,因未獲中國當局准許降落,被迫在飛行途中原路折返,據當地媒體報導,原因出在班表文件未移除台灣相關稱謂。

🧐
奇異航空奇異旅程

善良旅客被中共玩殘

台灣人民深表同情

新聞來源連結:
https://udn.com/news/story/6809/3639356 ...
到頭來害9回上海的內地人,利害!

引用:
原帖由 百李挑一 於 2019-2-12 04:52 PM 發表
台灣D假新聞真係到處都有

啱啱嚮YouTube見到三立話係紐西蘭禁止華為5G,中國就禁止飛上海

呢度就話稱台灣係國家

實際上 「有航空分析人士稱,這架飛機很可能未在中國民航部門註冊備案,因此無法獲得落地許可」 ...
自從爛毒果登陸,呆灣假野仲多過大陸。

引用:
原帖由 keuto 於 2019-2-12 06:01 PM 發表

明知故犯,批燃死。條路自己揀,仆街吾好喊
機上的內地人真係抵死

引用:
原帖由 哈囉灰肚臍 於 2019-2-12 05:28 PM 發表

倒轉來講?人地規則你唔遵守就話人地玩你?
民主L思維喺咁上下!

引用:
原帖由 litiangao 於 2019-2-12 04:16 PM 發表
紐西蘭航空公司(Air New Zealand)9日一架飛往上海班機,因未獲中國當局准許降落,被迫在飛行途中原路折返,據當地媒體報導,原因出在班表文件未移除台灣相關稱謂。

🧐
奇異航空奇異旅程

善良旅客被中共玩殘

台灣人民深表同情

新聞來源連結:
https://udn.com/news/story/6809/3639356 ...
更改名稱要求期限超過半年啦,明知故犯,其實在玩弄善良乘客。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]