• 瀏覽: 13,481
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
+3
大膽亂稱台灣是國家,危害祖國國家領土完整,航班沒有被直接擊落,能原路折返,已是最大的寬容,應該感恩。

引用:
原帖由 百李挑一 於 2019-2-12 04:52 PM 發表
台灣D假新聞真係到處都有

啱啱嚮YouTube見到三立話係紐西蘭禁止華為5G,中國就禁止飛上海

呢度就話稱台灣係國家

實際上 「有航空分析人士稱,這架飛機很可能未在中國民航部門註冊備案,因此無法獲得落地許可」 ...
原來係咁……啲盲反真係好低能,作出黎就當事實

嘩!咁大劑!

香討太多呆獨人仕貼。日日來洗腦

引用:
原帖由 litiangao 於 2019-2-12 04:16 PM 發表
紐西蘭航空公司(Air New Zealand)9日一架飛往上海班機,因未獲中國當局准許降落,被迫在飛行途中原路折返,據當地媒體報導,原因出在班表文件未移除台灣相關稱謂。

🧐
奇異航空奇異旅程

善良旅客被中共玩殘

台灣人民深表同情

新聞來源連結:
https://udn.com/news/story/6809/3639356 ...
台灣政府都唔夠膽承認自己係一個國家, 如果夠膽嘅話點解台灣航空公司唔用AIR TAIWAN???? 要用CHINA AIRLINE?????????

中國大陸又係小器丶小家D嘅 ⋯⋯⋯⋯ 🙄

無註冊降落許可又賴政治, 
咁人地轉頭有架夜機飛去點解釋呢? 

引用:
原帖由 litiangao 於 2019-2-12 04:16 PM 發表
紐西蘭航空公司(Air New Zealand)9日一架飛往上海班機,因未獲中國當局准許降落,被迫在飛行途中原路折返,據當地媒體報導,原因出在班表文件未移除台灣相關稱謂。

🧐
奇異航空奇異旅程

善良旅客被中共玩殘

台灣人民深表同情

新聞來源連結:
https://udn.com/news/story/6809/3639356 ...
呢個問題,中國已設了限期同底線。要玩,就跟

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-2-12 16:41 發表

好等錢駛咩? 幾膠都照出帖!乜新西蘭航空第一次有航班去大陸呀?
轉貼員又窮又可憐。

我覺得係航空公司玩旅客囉。

台獨L返呆灣

你可以不做大陸生意,只做台灣。

引用:

🧐
奇異航空奇異旅程

善良旅客被中共玩殘

台灣人民深表同情

新聞來源連結:
CLS...

引用:
原帖由 silanai 於 2019-2-12 05:43 PM 發表
中國大陸又係小器丶小家D嘅 ⋯⋯⋯⋯ 🙄
又膠一次喇!

引用:
原帖由 fcukadm9 於 2019-2-12 05:53 PM 發表

CLS...
信者................... 失救喇!CLS, 又被人點!

附件

2-12-2019 4-37-58 PM.png(316.66 KB)

2-12-2019 4-37-58 PM.png

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]