• 瀏覽: 18,796
  • 回覆: 205
+2
呢個斷言都幾搞笑,從來都唔係大陸唔買,係老尾唔賣啫。

我又預言一下丶中國大陸不會承認自己又跪低的🙈🙈🙈

又如何!

神預言: 2019年2月13日是星期三

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-2-12 12:40 PM 發表
我敢斷言3月1日前中共會再次跪低,購買更多美國貨!
又係你,你快到期先

買野又如何 只要停唔到中國發展高科技中國就冇輸到

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-2-12 12:40 PM 發表
美國大量向中國進口多年,美國算不算跪低了?
反而金仔整左核彈之後,美國確確實實跪低了。

引用:
又係呃9人的耶神?

引用:
當可憐老尾呢隻大種乞兒

中共死啦,大多錢無掟洗,好慘呀😢

中國GDP 增長6.4%, 每年自然會入更多美國貨架啦😂

引用:
見你咁叻,不如你又預言一吓3月1日,美國點先至會向中國跪低?係咪要2月28日夜晚,啊恩仔(北韓金正恩)試射一支火星15過去俾尾角腫桶嗰度先至得呢?

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-2-12 01:45 PM 發表
當初企到咁硬,又話食草又盛,點知依家就死狗咁跪低,中共紙老虎真係垃圾都不如
中共根本就係美國隻久。

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2019-2-12 03:48 PM 發表
中國GDP 增長6.4%, 每年自然會入更多美國貨架啦😂
6.4 % 其實⋯⋯⋯⋯⋯ 只是一個中國大陸特色的官方數值 🙄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]