• 瀏覽: 9,884
  • 回覆: 120
+3
引用:
原帖由 攻民孽畜羊鱷橋 於 2019-2-12 01:39 AM 發表
全球有超過五份之四5G科技專利屬於華為,老尾食屎行開啲!
華為維穩打寫員又做數據!5份4?80%專利? 做足99%好喎!

引用:
原帖由 willy222 於 2019-2-12 01:40 AM 發表
歐美要玩閉關就玩啦,今時今日嘅中國已經唔係可以玩呢啲手段就阻止到佢起飛。
係,都係一兩間公司休克姐!

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2019-2-12 04:18 AM 發表
老美驚華為真係驚得好交關。
沙士愛滋你驚唔驚呀?!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-2-12 01:37 AM 發表
冇佐老尾核心技術邊有華為5G產品?等睇老尾禁止出口給中興華為,既時令呢兩間間諜騙子公司休克!😅😅😅
嘅然係咁仲駛咩搞咁多野嚇盟友、直接禁出口配件咪得囉。

《美5G技術與我國差距多大?西方報告給出答案:中方領先1到3年》~

最多都係三年啫,又吾係十年,又得追嘅,加緊努力吧,好收手啦 ~

老美淨係識凶啲小國又唔見佢同歐洲國家講用華為就唔同歐洲做生意。好快又搞匈牙利黃背心。

美國要恐嚇其他國家唔好同華為做生意,美國真係驚華為驚到賴尿,一間中國科技公司唧,美國大把啦,駛唔駛驚成咁呀!

奇怪美國沒有乘機推廣其密碼機,可以用8192-bit加密,理論基本上用超級電腦也要用過百年才可能解到,到時候任何訊息都變成無意義,在美國政府機關內大量使用。
可能是不輸出的高科技?因為經常連自己都還原唔到?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-2-12 01:37 AM 發表
冇佐老尾核心技術邊有華為5G產品?等睇老尾禁止出口給中興華為,既時令呢兩間間諜騙子公司休克!😅😅😅
原來美國係社會主義
所謂自由貿易都係老作

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2019-2-12 04:18 AM 發表
老美驚華為真係驚得好交關。
美國的管治模式,與洪興社及東星社無異。

引用:
原帖由 攻民孽畜羊鱷橋 於 2019-2-12 01:31 AM 發表
美國國務卿蓬佩奧周一(11日)起展開一連五日的歐洲訪問,率先到訪匈牙利首都布達佩斯。他警告,如果各國繼續與中國電訊巨企華

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190212/photo/bkn-20190212000142076-0212_00972_001_01b.jpg?20190212011253

鬥唔過華為就出古惑,使橫手。以為夠悪就得?冇咗華為先進5G技 ...
華為威脅咁嚴重?一個華為搞到美國佬心驚膽跳🤭🤭🤭,美國佬睇來真係紙老虎🤭🤭🤭

睇嚟美帝開始驚到瀨屎

好肉酸   自己提晶自由貿易   享受世界資源!  但當全球加入自由貿易  佢又會封鎖!  咁者係點?  有着數就打住自由貿易個名   !  冇着數就武力威脅?  同打劫有咩分別?  為了自由貿易   所以我打劫你?!     如果咁都得   赤柱監獄都好多人因為保護自由貿易   坐冤枉監!

點解中國唔在各場合提醒各國美國竊聽的罪行?

做哂話為五G,咁老尾怎樣同現在一樣去竊聽全世界,到的得大陸知,老尾就什麼都不知道。🤭🤭🤭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]