• 瀏覽: 4,373
  • 回覆: 64
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-2-11 07:52 PM 發表

美國係向全世界宣告及証明中國呢d人工島並無享有任何主權及專屬經濟開發權,中國巨額投資變血本無歸
美帝都只敢系邊皮位跳出跳入,其他國家只有跪低

引用:
原帖由 yeungph 於 2019-2-12 05:39 PM 發表

仲裁係美國搞出黎,法庭入面咩人以前報道講晒。,最後連周邊聲稱主權國都全部唔理佢。
仲唔仲裁, 有冇執行能力唔重要, 賓佬目的係俾國際認識何謂霸權霸島建軍事設施而已

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-2-11 17:50 發表
睇到華大媽成日堅決反對,嚴重抗議係幾過癮!
中國解放軍係咪擺設,中國領海比人任意入侵從來唔見解放軍去保衛家園嘅?
你樓上果位就向度攞尾彩當自己贏咗啦。

好似上日非律賓在南海滇島.中國以干涉一樣.自榷問題

爛鬼舊船過黎托柒咩.又污染中南海

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-2-12 01:05 AM 發表

要中國人習慣俾老尾侵犯?係咪要做漢奸亡國奴?
全球都比老美侵犯,
但大陸未被亡國,
更有小丑🤡表演

引用:
原帖由 求三筒美綠能 於 2019-2-12 09:43 PM 發表

全球都比老美侵犯,
但大陸未被亡國,
更有小丑🤡表演
咁你又唔好話習大大係小丑

引用:
原帖由 you2B 於 2019-2-12 02:25 PM 發表

有幾隻狗以為它主子好威。
佢地個主子好威架,
全球第二GDP,
不過人均GDP頂多九千美元,隨時少過墨西哥!

口交部喺邊

引用:
原帖由 chankinyip 於 2019-2-12 10:36 PM 發表

佢地個主子好威架,
全球第二GDP,
不過人均GDP頂多九千美元,隨時少過墨西哥!
狗主子停擺幾日,的衰狗就冇狗糧,日日香討吠就為一狗糧。

引用:
原帖由 you2B 於 2019-2-12 11:19 PM 發表

點會呢,狗主子買左咁多美豆,派美豆畀班香土汪汪囉,再唔係食草當狗糧,雖然軍版出名多「左汪汪」,但係轉食草、食美豆,唔洗驚喎!

引用:
原帖由 you2B 於 2019-2-12 11:19 PM 發表

你可以放心了,習帝的主子停擺了幾日,沒有影響到習帝買五百萬噸美豆的決定,公公的狗糧有了着落

引用:
原帖由 eriws 於 2019-2-12 11:41 PM 發表

你可以放心了,習帝的主子停擺了幾日,沒有影響到習帝買五百萬噸美豆的決定,公公的狗糧有了着落
唔買豆,特朗普邊有錢派狗糧給香港班衰狗。

引用:
原帖由 you2B 於 2019-2-12 11:44 PM 發表

唔買豆,特朗普邊有錢派狗糧給香港班衰狗。
所以話人做狗佢地做狗,人地派糧係收錢,大陸班共狗就要衰到收美豆當狗糧,唉,何苦做共畜、 走狗、漢奸呢!

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-2-12 06:18 PM 發表

仲唔仲裁, 有冇執行能力唔重要, 賓佬目的係俾國際認識何謂霸權霸島建軍事設施而已
賓咩佬,主要搞手係千里之外非聲稱主權國全球霸權主義-美國。賓佬最後點,咪認清形勢唔再做美國棋子。