• 瀏覽: 77,205
  • 回覆: 191
  • 追帖: 7
+2
引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-2-12 05:29 AM 發表

係香港黃青心中雞只係國內女人先做,其他國家地方女人唔係雞。
咁樣其實好好.
將出賣身體的人稱作 "雞" 這種下賤名字...
比起一 D 自欺欺人O既 "雞" 叫自己做 PTGF 來得貼切.

把妓女呢種行業貶到最低, 有改善社會風氣之效;
PTGF 和 SUGARDADDY 呢種美化名稱,
只會合理化整件事,
吸引更多人叫雞; 更多人做雞....

引用:
原帖由 cominsyu 於 2019-2-11 03:58 PM 發表
現今澳洲許多女大生為了解決學費與生活費經濟壓力,在包養網站認識有錢人,只要認了對方當「糖爹」(Sugar Daddy),經濟來源就不成問題,甚至一年可賺逾100萬元台幣。據英國《太陽報》報導,到澳洲讀書的26歲紐西蘭籍女大生莎曼莎(Samantha),每個月要負擔1800澳幣(約台幣3.9萬元)房租、每學期約1萬元澳幣(約台幣21.8萬元)學費,若加上生活費,經濟壓力不小,讓她決定認「糖爹」解決經 ...
咪即系援交

全部係雞

引用:
原帖由 全職賭徒二世 於 2019-2-12 09:50 AM 發表

純文字討論?
Google都懶?

引用:
原帖由 ibm1 於 2019-2-11 05:35 PM 發表
度度都有雞, 
分別只係一些地方會覺得是你情我願的正常交易; 
一些地方則覺得是羞恥的事. 
係香港,笑貧不笑娼

依家做雞都好難搵老細!

其實有邊個男人發左達唔玩後生女架? 個老婆幾十歲, 最多都係對佢有義,邊有情架.

出面波大,皮膚滑,白淨, 後生女咁多, 發左達一星期唔玩一兩次唔係男人啦. 

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-2-12 09:57 AM 發表

係香港,笑貧不笑娼
咪傻...
如果你舊同學做雞,
會話俾你知嗎?
唔話咪就係怕你笑囉....

香港地, 係笑貧又笑娼...
大陸人俾錢買野都會叫 "搶"...

引用:
原帖由 ibm1 於 2019-2-12 10:04 AM 發表

咪傻...
如果你舊同學做雞,
會話俾你知嗎?
唔話咪就係怕你笑囉....

香港地, 係笑貧又笑娼...
大陸人俾錢買野都會叫 "搶"...
咪傻。
無人叫你係旺角做雞就係旺角買樓同住嫁窩
拿就等於日本D av女優,個個拍完片仲出埋名又賺到錢既,唔通大搖大擺返屋企扮衣錦還鄉0羊?
發左,轉行有自己生活仲唔識走呀?

台幣、太少了。

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-2-12 10:11 AM 發表

咪傻。
無人叫你係旺角做雞就係旺角買樓同住嫁窩
拿就等於日本D av女優,個個拍完片仲出埋名又賺到錢既,唔通大搖大擺返屋企扮衣錦還鄉0羊?
發左,轉行有自己生活仲唔識走呀? ...
你嬴咯... 又話唔會有人笑娼又要走...
明明講緊喺香港又用日本 AV 做例子...
人厚顏便無敵... 我投降....

真係勤力讀書,讀到26歲
如果可以讀到50歲都想繼續讀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]