• 瀏覽: 17,783
  • 回覆: 130
  • 追帖: 1
+6
難民非禮沒罪?

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2019-2-11 04:41 PM 發表
南亞人+大6人=香港己死
人地班 非禮強姦死南亞 既傳統文化係 入夜後係街上出現既任何單身女人, 三歲都八十就係妓女 ... 死南亞對係妓女渣波問價係 人地傳統文化 黎..  HK人要包容..
至於日頭犯案, 因為時差, HK日頭就係佢地鄉下係夜晚..  
HK夜晚, 就更加係夜既啦..
所以佢地已經上晒腦 , 好多非禮強姦死南亞 眼中, 24小時係任何街上單身女子都係妓女 , HK人更加要包容.

佢地應該全部都公屋,所以繁衍得幾輕鬆

睇晒內容,又認唔到環境證供又普通,差佬似乎唔夠料噃。

而且,乜叫力度似渣泥?????

引用:
原帖由 愚人之石 於 2019-2-11 05:05 PM 發表
睇晒內容,又認唔到環境證供又普通,差佬似乎唔夠料噃。

而且,乜叫力度似渣泥?????
佢有語癌,唔識得形容

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2019-2-11 02:41 PM 發表

.

張焦紅 又立大功.....

.
阿爺立大功就真....

引用:
原帖由 露線圖 於 2019-2-11 05:06 PM 發表

佢有語癌,唔識得形容
似乎肯定係印巴裔,但怕差佬求九其拉人。

同一案今次拉錯,好似下次證供不能再上堂原本個印巴人會冇罪。

😨多咁概人

張超雄後代

引用:
原帖由 露線圖 於 2019-2-11 05:01 PM 發表

『第一名女事主C供稱,她於去年6月25日晚返家行經葵涌業成街附近時,有一名戴藍色毛巾蓋住口鼻的男子跑步迎面而來,並用右手揸她右胸一下,然後跑離現場。C形容被揸一刻,對方的動作及力度「好似用手揸一舊泥土咁」。』

葵青區最多通街都係,有時以為自己係中東旅遊咁 ...
將來明日大嶼, 大部份公屋會被佢地霸晒, 佢地一生就生三個, 十六歲就 plan定 同樓上樓下結婚,生仔, 一大肚,就入紙申請三人公屋.   六十歲就三,四代同堂.. 全棟公屋被 D 死南亞霸晒都唔夠分.

俾你入紙一聽到 明日大嶼既公屋,  你一定都唔會入去住..
因為一個HK單身女子未番到屋企, 就被十個死南亞係街度 關愛左先啦..

黃絲港女說是自願的,從來不存在非禮。

南亞人:香蕉雄萬歲,公文袋萬歲!

D南亞真係好仆街!

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2019-2-11 02:41 PM 發表

.

張焦紅 又立大功.....

.
仲有泛民

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]